Torsdag

Nu har jag pratat med de på dagvården om vad jag känner. Hon höll med mig. Att detta kanske inte är för mig, att jag är för frisk för att gå där. Skönt att hon sa så faktiskt, för ett tag tänkte jag att det kanske var fel på mig... men att få positiv respons var otroligt skönt. Hon sa att det finns annan behandling jag kan få, och det är precis vad jag vill! Ska ha möte med min behandlare och kanske läkaren också imorgon. Får se vad vi kommer fram till!

Hon jag pratade med idag sa att en friskare person kan bli nerdragen av "miljön" där. Och hon tror helt klart att jag kommer bli frisk även ifall jag inte går dagvård. Hon hör det på mig och märker det från mitt kämpande och min vilja att bli frisk. Gud vad skönt det känns!!

Tack för ALLA kommentarer jag fått angående detta. Alla får ha sina åsikter och säga vad ni tycker, även ifall jag kanske inte alltid håller med : )

Puss!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Ja, det måste kännas otroligt bra! Glad jag är för din skull :) Hoppas att allt går vägen...



Hon har så rätt, klart man blir påverkade av allt det negativa som måste strömma på en dagvård. du är stark och beslutsam om att bli frisk, det kan sänka dig och se de andra. Eller göra så du faller tillbaka.



Hoppas du får en riktigt fin dag :) Puss!

2008-10-23 @ 09:35:43
URL: http://raspberrie.se
Postat av: Alex

Jag håller definitivt med dej. När du kommit såpas långt som du faktiskt har (vad jag förstår genom att läsa bloggen) är en sådan miljö bara deprimerande..

Kanske kan du få samtalskontakt och börja arbetsträna några dagar i veckan eller så?

Så du får komma ut i livet och kunna hantera maten även när du gör annat!

Kram till dej

2008-10-23 @ 09:43:27
URL: http://tindra85.blogspot.com
Postat av: miss h

Vet du vad?!



Precis så var det för mej för 8 år sen när jag skulle gå på dagvård!

Jag kom dit och verkligen avskräcktes och jag kände också att de som var där var såååå mkt sjukare än jag var! Såååå långt ner i sin sjukdom liksom. Vissa gick inte att kommunicera med lr nåt!

Jag gick 2 dagar där och sedan kom vi överens om att mamma skulle sjukskriva sej då och va hemma med mej o laga maten o äta m mej o allt och så kom jag dit på viktkontroller och samtal (samtalen gav mej inget, men ändå) Det gick ju jättebra för mej ändå liksom och jag blev friskförklarad efter ett halvår!

Kunde äta normalt o sånt igen. Det e bara nu på de senaste åren som jag får lite "lättare återfall" lr vad jag ska kalla det (?)

Det är eg. att jag inte gått o pratat hos nån som kanske saknats. Annars om man är riktigt stark o har stöd runt om sej så klarar man det tillsammans utan att behöva gå på dagvård om man känner att det inte riktigt passar en. Det är ju individuellt!

Jag tvivlar inte på att du inte kommer klara det heller! Det gör du, du e stark Cornelia!



Krammmm

2008-10-23 @ 09:52:25
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: RASA

det måste kännas skönt att du fick den reaktionen tillbaka : ) jag tror också att du klarar att bli frisk utan dagvård, du är ändå så pass lång på vägen!



all lycka till dej ^^

2008-10-23 @ 10:32:15
URL: http://sara91.blogg.se/
Postat av: Martina

Toppenbra av dej att prata med dem å skönt att det verkar finnas en annan bra lösning!=) Kram!

2008-10-23 @ 11:17:36
URL: http://mistelaj.blogg.se/
Postat av: Anna

Du ser, de som behandlar dig vet såklart bättre än dina läsare, och de håller med dig. Cornelia, du är på rätt spår. Jag längtar efter att läsa om allt underbart du kommer att hitta på.



Hoppas du får en underbar dag, kram på dig

2008-10-23 @ 11:47:23
Postat av: anna

Oo nu blev jag jätteglad för din skull :)



Lycka till!!

2008-10-23 @ 12:26:01
URL: http://spira.devote.se
Postat av: Mamma Johanna

Vad skönt att höra gumman.



Äntligen kommer du bli fri.

Jag är så glad för din skull.

Den ska bli skönt att läsa hur du för varje vecka blir starkare och hur du kommer växa i dig själv. Vid svackor så finns många som stödjer dig, det vet du.

Detta kommer bli kalas, är så sjukt glad för dig.



kramar

2008-10-23 @ 14:35:11
Postat av: Jessi

Åh det måste ha vart skönt o höra!

Glad för din skull!

2008-10-23 @ 15:30:39
URL: http://jessi91.blogg.se/
Postat av: enmamma

Jag kan också tycka att som många andra här sagt att du fort dömde ut dagvården men det är bara DU som vet Cornelia vad du behöver och vill ha hjälp med inte vi läsare.Jag tror säkert att man kan trigga ner varandra på en dagvård men jag hoppas att ni ska hitta en lösning som passar dig. Fortsätt kämpa. Ha en fortsatt bra torsdag. Kram

2008-10-23 @ 15:32:32
URL: http://enmamma.blogg.se/
Postat av: stars in heaven

Skönt att hon du pratade med verkade tycka lika som dig. Och att ni kanske ska hitta andra lösningar.

Och jag är helt säker på att du kommer att klara detta, vad du än bestämmer dig för att göra. Ska jag vara helt ärlig så har jag aldrig tvivlat <3

2008-10-23 @ 17:23:39
URL: http://tisasdagbok.blogg.se/
Postat av: P

Hej!

Hamnade av en slump på din blogg och har fortsatt att läsa.Jag kämpar själv mot sjukdomen på Idun. Jag gick på dagvården i 1 1/2 mån men höll på att knäcka mig själv totalt. Nu har vi gjort en kompromisslösning som är bra för mig och det känns bättre.Precis som du känner gjorde jag och det var inte till hjälp för mig.Efter att ha varit sjuk i 20 år (alltså är jag nästan tant)vill jag äntligen bli frisk innan jag förstör min kropp totalt.Jag blev trissad av alla diskussioner ang vikt och stressad av att alla var så sjuka.Du är otroligt duktig och insiktsfull. Jag tror på dig och vet att du klarar det.

Lycka till!

2008-10-23 @ 18:08:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0