Frukost.

Ny dag. Förhoppningsvis en bättre sådan. Känns inte som mitt psyke orkar en dålig dag till. Nu får det vara nog! Något måste hända och allt måste vända (det rimmar ju!). Ibland är jag så pass deppig att jag ligger och fantiserar ihop självmordsbrev. Ja, tyck det är överdrivet eller sjukt... men de tankarna bara kommer. Utan förvarning och inte med vilje. Jag vill inte dö. Det vill nog ingen innerst inne. Men ibland känns det som en sista utväg, eller hur?

Jag försökte göra min morgon färgglad för att få upp humöret lite. Serverade frukosten i min nya helt underbara skål, ja ni ser ju själva. Visst blir man glad? Jag hade naturell yoghurt, bananskivor, linfrön (hela för min mage krånglar), solrosfrön och russin. En skiva polarbröd med pinjenötshummus och gurka. Helt fabulous!

Jag har försökt mana mig själv till att göra äggröra till frukost, men jag är verkligen aldrig sugen på det på morgonen. Om jag hade blivit serverad det hade jag säkerligen ätit det, men att själv stå där och göra det... nej. Jag måste antingen ha en skål yoghurt eller gröt med goda grejer på. Färsk frukt, nötter och frön. På morgonen vill jag ha något sött, inte något salt.
En grej jag ska testa någon morgon är stekt gröt. Man kokar havregrynsgröt kvällen innan och låter den stå i kylen under natten. Sen skivar man upp den fasta gröten och steker i en stekpanna. Serverar med färsk frukt och bär. Det verkar supergott. Någon som provat? Eller har tips på någon annan god frukost ni fastnat för?

Puss <3



Kommentarer
Postat av: sofia

Oh pinmjenötshummus? Vad spännande det låter :) Köper man det i affären?

Hoppas du får en riktigt bra dag, du förtjänar det riktigt mycket!

2008-10-16 @ 11:05:56
URL: http://dagensmat.blogg.se/
Postat av: jo

Haha stekt gröt?? Jag äter havregrynsgröt varje morgon, men har aldrig hört talas om stekt?? Det borde jag testa! Om du gör det ngn gång, lägg gärna upp bilder då =D...

Om du är deppig kanske du ska försöka göra något. Så lätt när man går hemma att man bara snurrar in sig i sina egna tankar. Ta en kopp kaffe med någon på stan, gå o kolla i affärer, rita vad vet jag =).. sysselsätt dig!

Hoppas du får en bra dag iallfall.. kramar!

2008-10-16 @ 11:15:20
Postat av: Hannah

Hej! :)



Spotlife-nätverket tycks bara bli större och större och jag tycker det skulle vara kul att lära känna alla lite bättre. Så man inte är totala främlingar när vi sedan ses på föreläsningar och olika events!



Är du intresserad kan du gärna adda [email protected] så kan vi prata på msn :)

2008-10-16 @ 12:01:59
URL: http://hannnah.se
Postat av: C H E R R Y R A I I N . B L O G G . S E

Usch det blir nog bättre ska du se! :I

2008-10-16 @ 13:08:04
URL: http://cherryraiin.blogg.se/
Postat av: linda

Något att testa är vanlig havregrynsgröt med honung och mjölk :P I Australien brukar man tydligen äta det så jag testade det idag - och ja!! det var faktiskt hur gott som helst :) TESTA!!

2008-10-16 @ 16:11:26
URL: http://lindalouisew.blogg.se/
Postat av: smilla

vilken UNDERBAR färg på skålen! Blir mkt roligare att äta =)



Du gör verkligen ett bra jobb med bloggen, hoppas att du börjar må bättre snart!

2008-10-16 @ 16:32:44
Postat av: karro

hehe, jo stekt gröt har jag testat...hrmf det blev väl inte så lyckat. gjorde nog fel, hoppas det går bättre för dig.

2008-10-16 @ 17:16:06
Postat av: Sara

Den müslin är jättegod så det gör du rätt i! Jättefina bilder, och pinjenötshummusen låter jättegod! ;D

2008-10-16 @ 20:01:05
URL: http://pitance.blogg.se/
Postat av: Anonym

Testa att skala och tärna ett äpple, låt det koka i 2 ½ dl vatten + lite salt. När äppelbitarna har börjat mjukna slås 1 dl rågflingor och lite linfrön i. Rör om men inte för ofta, meningen är att gröten inte ska vara helt slät. Servera med kanel! Personligen tycker jag det är godare att koka kvällen innan och låta gröten stå över natten, men det är givetvis en smaksak.

2008-10-17 @ 07:53:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0