Tisdag, andra dagen

Oh god. Denna dagen har varit sååå seg. På tisdagar händer det absolut ingenting på dagvården. Har försökt läsa lite, tog en snabb promenad i regnet och sen har jag bara suttit typ. Helt grymt tråkigt! Men jag får väl bita ihop. Blir nog bättre med tiden, speciellt när man blir ledig på onsdagar och torsdagar.

Jag har helt sinnessjukt mycket problem med magen. Fattar inte varför! Man äter mycket yoghurt och mjölkprodukter på dagvården, vilket jag aldrig brukar. Inte i den mängden i alla fall! Kanske något min mage reagerar på? Har det varit likadant för någon av er?

Idag var det en tjej som slutade. Vet inte varför... ingen av personalen sa något om det! Lite läskigt. Inte kul att se någon sluta. Hon grät och allt. Undrar om hon valde det själv eller om hon blev utkickad. Hur som helst var det lite omtumlande, jag bryr mig ju om de som går där även ifall jag inte känner dom. Jag vet liksom vad de går igenom.

Maten är ganska god. Fräsh i alla fall. Tråkig frukost bara. Samma som igår också... och jag gillar inte yoghurt utan massa skivade frukter i. Det måste man ju ha!

Matdagen såg ut såhär idag.

Frukost: En skål filmjölk med lite allbran, en ljus och en grov macka med smör, skinka/ost, paprika och gurka. Kaffe med en skvätt mjölk.
Lunch: Fiskburgare (lax, vit fisk tror jag och massa sånt och sen något halvgrovt bröd), morotssallad (blandat med yoghurt o citron), och sallad på det.
Mellis: Äpplesmulkaka (allbran-flingor i, väldigt smarrigt) med yoghurt blandat med typ vaniljsocker eller nåt.


Mellisen var ju ganska jobbigt måste jag säga. Men den smulkakan var nog nyttigare än en vanlig. Smakade så i alla fall! Inte alls flottig eller så. Gott med mycket äpplen i. Fick dock GALET ont i magen + lite spring i benen efteråt.

Ikväll ska jag ut och jogga. Ja jogga! Det har min behandlare och jag kommit överens om. Måste sluta med 7 gånger hetsträning i veckan och istället sticka ut och jogga 3 gånger per vecka och ½ timme per gång. För sluta träna kommer jag inte göra. Jag älskar att röra på mig! Sen tyckte min behandlare det var en bra idé att byta träningsform, eftersom cyklingen och det lätt kan bli ett ont mönster igen.

Nu ska jag handla, sen middag, sen träna, sen duscha, sen MYSA! Känner mig på ganska bra humör. Har så mkt energi i kroppen! Bara efter 2 dagar. Jag tror helt klart jag kommer klara detta, bli helt frisk. Känner äntligen lite hopp!!
Ha en bra kväll. PUSS PUSS!

Kommentarer
Postat av: Carita

Klart du kommer bli frisk, tjejen! Du är ju jätteduktig och stark. <3

Jag tror på dig. Du får gärna prata med mig om du känner för det. Kram! :*

2008-10-21 @ 17:35:24
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: Anna

DU ÄR SÅ JÄKLA DUKTIG!

2008-10-21 @ 17:45:18
Postat av: linda

jag håller tummarna för dig :) kram!!

2008-10-21 @ 18:21:05
URL: http://lindalouisew.blogg.se/
Postat av: KRYCKAN

Klart att du kommer bli frisk!

Gällande det där med mjölkprodukter kan det vara så att din kropp vant sig av lite vid laktoset så att du fått lite "mjölkmage" eller vad man ska säga, men du vänjer dig nog igen om ett tag. :)

2008-10-21 @ 18:29:28
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: sara

Jo jag ahr med haft problem med magen vid mkt mejeriprodukter, mjölk osv. Nu dricker jag ca 2liter mjölk dagligen och 250g keso så magen ahr vant sig, men för 2månader sen var det ett fasligt liv på den rackarn ;P

2008-10-21 @ 18:37:11
Postat av: Jennie

Gud vad härligt att det går bättre! Keep up the good work :)

2008-10-21 @ 18:49:37
URL: http://jenniecarolina.blogg.se/
Postat av: flisan

Det ska bli jätte kul att följa dig nu under din tid på dagvården! jag tror att det kommer gå jätte bra för dig! men asså det känns inte som om det är så himla mycket ni måste äta, och lixom du är ju underviktig...? måste ni dricka mjölk? vad ska ni äta till kvällsfika?



Mitt blogglösen och användarnamn är flisan

2008-10-21 @ 19:18:09
URL: http://hakunamatata89.blogg.se/
Postat av: Hanna

Du är sååå sjukt duktig ! jag tror starkt på dig !!!

Massa kramar ! <33



2008-10-21 @ 22:24:21
Postat av: Jennifer

Måste bara tacka för en toppen blogg och säga att jag sitter coh läser på den säkert 2 timmar om dagen(natten).

Vill ge dig mer kämparglöd och säga att jag VET att du kommer klara det här, speciellt nu som du tror det själv. =)

Så jag vill önska dig lycka till och kommer fortsätta följa din kamp.

2008-10-22 @ 00:15:58
URL: http://jenn88olofsson.blogg.se/
Postat av: AnnaP

det är ju skitbra att du känner dig piggare redan! :)



oh vad skönt att du får motionera :)det blir ju lite enklare om man får röra sig lite :)

2008-10-24 @ 14:28:58
URL: http://myanalife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0