Tisdag.

Jag hatar snarkande människor. Inatt låg jag vaken hur länge som helst och lyssnade på min mammas snarkningar. Knackade på väggen. Tyst en stund. Snarkningar igen. Gick upp och sa "nu får du lägga av". Jag vet att man inte kan hjälpa att man snarkar, men guuuuud vad irriterande det är att vakna varje natt av att hela huset skakar! Sen blev det tyst och jag kunde äntligen somna om. Yay!

Ångesten har nått mig igen. Krypningar under skinnet, yrsel, andnöd och äckelkänslor. Jag vet inte hur jag ska hantera det, men jag försöker. Jag är så trött på ångest att jag vill kräkas. Därför gör jag tvärtemot vad ångestens röst säger. Jag äter sånt jag är rädd för, jag åt ett kvällsmål igår och gör hela tiden små saker som egentligen bara gör ångesten värre. I alla fall för stunden. En vacker dag kanske dessa känslor försvinner? Jag vänjer mig, eller byter ut det mot något annat. Något bra!

Hur som helst ska jag ha en bra dag idag. Jag ska ut och äta sushi och gå i lite affärer med min familj. Komma bort. Tänka på annat. Må bra och känna mig levande. Jag är trött på att sitta i denna bur. Detta fängelse. Och livstidsdömd blir jag inte förrän jag gör mig själv riktigt illa. Något som inte kan läka. Min kropp läker, och min själ ska också börja läka. Förhoppningsvis på dagvården.

Nej! Nu ska jag göra mig själv på lite bättre humör. Sätta på hög musik, dansa eller bara gå runt och le. Ibland hjälper det.
Till frukost idag åt jag havregrynsgröt med mango, valnötter och havremjölk. En skiva dinkelbröd med kalkon och gurka. Jättegott! Älskar mango.
Hörs sen! Puss puss <3


Kommentarer
Postat av: KRYCKAN

Visst är mango supergott! :)

Jag brukar börja varje dag med att ligga i sängen en minut och bara tänka på hur bra den här dagen ska bli, och tro det eller ej, det funkar alltid!

2008-10-14 @ 11:28:13
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: kim

du blev utvald av mig med ;)

kolla min blogg, du behöver göra det om du vill :)

2008-10-14 @ 13:23:33
URL: http://kimpandusan.blogspot.com
Postat av: Dennis

Helt underbar design du har i bloggen! ^^

2008-10-14 @ 15:06:57
URL: http://www.dennism.se
Postat av: cecilia

Om du älska mango. Haha, tjejen.. vänta tills du kommer till Thailand. Du kommer vara i paradiset !! Färsk, kall mango nere på stranden är något utav det bästa jag vet. Sen MÅSTE du är grillad majskolv. Shit. as gott ! :)

2008-10-14 @ 15:56:42
URL: http://rosselleri.blogg.se/
Postat av: jo

YOU GO GIRL!

2008-10-14 @ 16:08:02
Postat av: Carita

Hoppas din ångest har försvunnit eller åtminstone dämpats. Frukosten såg gudomligt god ut, och du.. jag måste bara säga att din blogg är jättebra, att du är jättestark och att jag verkligen tror på dig. Styrkekramar! <3

2008-10-14 @ 16:23:40
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: Söderlund

Hej!

Jag tänkte bara skriva igen då eftersom att jag klantade mig igår. jag skrev fel adress gällande msn där jag skrev "hotmaill" så är det så att du har provat att adda mig med denna adress så var det naturligtvis fel av mig.



Men den rätta är: [email protected] och ingenting annat. Du är fortfarande hjärtligt välkommen att adda om du vill, bara för att få igång en trevlig konversation såhär spotlifebloggar emellan! :)



Ha hur som helst en fortsatt trevlig dag!

2008-10-14 @ 16:40:40
URL: http://robinsoderlund.se
Postat av: freja

Vad jobbigt men ångesten men ett tips som jag använder/använt är att försöka koncentrera sig till 100 % på nånting annat,t.ex lyssna på musik,rita.

Det hjälper faktiskt :)

Kämpa på,du är duktig.

Kramar <3

2008-10-14 @ 17:38:45
URL: http://lollipopshop.blogg.se/
Postat av: Anna

Duktig du är som bestämmer dig för att övervinna ångesten :) Smarrig frukost du har idag, som alltid.

2008-10-14 @ 17:59:23
URL: http://thernan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0