Thailandväder


Varje dag tittar jag in på min Igoogle och ser vilket väder det är över bl.a Thailand. Det står alltid åska och regn. Kan det verkligen stämma att det alltid är dåligt väder där även när högsäsongen närmar sig? Många säger ju att även under lågsäsongen kan det vara riktigt fina dagar i Thailand. Men prognoserna här hemma i Sverige visar alltid detsamma, regn och åska. Hmm?!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej Cornelia! :)

Jag har varit i Thailand många gånger. Just nu har deras regnperiod börjat som pågår fram till december. Därför är högsäsongen från jul och fram till mars nån gång :)

2008-10-28 @ 16:12:54
Postat av: amelie

det kan inte stämma :P min kompis är där nu och dom har superväder =)

2008-10-28 @ 16:15:16
URL: http://trasbarn.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag var i Thailand i september. Vi hade toppenväder varje dag, sol och 35grader. Prognoserna är inte att lita på. Och dessutom så regnar det inte hela dagar där nere, utan mer i skurar. Så förtrösta inte, du kommer få en toppensemester :)

2008-10-28 @ 16:27:47
URL: http://annasjogren.blogg.se/
Postat av: Martina

Haha, det stämmer OFTAST inte. Inför varje resa till Thailand har jag följt vädret i Ystads Allehanda, på internet osv. Alltid regn, åska... Så kommer vi dit där och det regnar inte en enda dag! När jag pratade med släktingar och vänner hemma sa de också "det står att det regnar i thailand idag!" Men så hade vi strålande solsken. Det regnar "aldrig" i Thailand, absolut inte när ni åker :) Så lita inte på väderrapporterna, de stämmer oftast inte när det gäller underbara Thailand.

2008-10-28 @ 17:05:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0