Sjukhuset - anorektiker

Om ni missade "Sjukhuset" igår så handlade det bl.a om en anorektiker. Ska själv se det nu. Ni kan titta här! Det är i slutet av videon.

______________


Usch vad hemskt. Så ynklig och mager hon var! Verkligen sorgligt och det gör så ont i mig att se. Hon förstår inte ens att hon kommer dö utan mat... nä fy! Så långt ska det inte få gå!


Kommentarer
Postat av: Louise

Usch ja, såg det... Iallafall, hoppas du mår bra fina du =)

2008-10-02 @ 14:45:49
URL: http://louisekarin.blogg.se/
Postat av: johanna

åh gud, grät och fick riktigt svårt att andas när jag såg det där. det är en så djävulsk sjukdom.

nu när jag för en gångs skull kommenterar kan jag passa på att säga att du med din blogg gett mig så himla mycket inspiration, du är en stark tjej. lycka till på idun, du kommer vinna det här!

2008-10-02 @ 16:11:14
URL: http://nerdswithwords.blogspot.com
Postat av: milla

Hej! Det är några till som lagt märke till det :o) jag har dragit ner på kolhydraterna senaste tiden eftersom jag läst en del om low carb-high fat. Tycker det låter vettigare - kolhydrater höjer blodsockret = höjer insulin = minskar fettförbränningen. Man blir mättare av mer protein och fett och behöver alltså inte äta lika mycket. Och det är godare! perfekt :o) kram

2008-10-02 @ 16:29:35
URL: http://halsofreak.blogg.se/
Postat av: Carro

Aj vad ont det gjorde i mig att se inslaget med Engla Louise. Tårarna började forsa... Jag hoppas att du vinner din kamp!

2008-10-02 @ 17:35:59
URL: http://carooooline.blogspot.com
Postat av: Pauliee

Ont gör det. Riktigt ont i hjärtat att se något sånt. Jag själv har legat inne med på tok för låg puls, som tur är var jag aldrig sådär smal. Jag grät. Fan för denna sjukdom. Fan för den. Vi alla som lider av sjukdomen måste bevisa för oss själv att våra egna liv är det bästa som finns, och ingen jävla idiotdjävul ska fortsätta vara i våra kroppar. UT MED SJUKDOMEN! IN MED LIVET!



Som jag alltid säger, Du inspirerar. Sluta aldirg blogga, snälla ^^

2008-10-02 @ 20:47:09
Postat av: Jennie

Såg på sjukhuset idag, då var hon också med. Hjälp jag mådde så dåligt av det, kändes som en tung sten landade på mitt bröst. Fick nästan lite panikångest! :( Att det kunnat gå så långt i hennes fall, och att jag lika väl kunnat bli som henne om jag inte fått hjälp. Vad tacksam man är egentligen för att ens familj bryr sig om en och att de tog kontakt med någon som kunde hjälpa en. Även om anorexiamonstret i en hatar dom till viss del för det, att det inte längre kan härska så är JAG- det friska jag, så lättade över att slippa tänka själv hur jag skall planera min matdag osv, för allt jag vill är ju att bli frisk. När jag såg hon på sjukhuset kunde jag verkligen känna igen mig i hur hon tänkte. Hoppas att det inte är försent för hennes del, hoppas att hon kan hjälpa dom att rädda henne! (L)

2008-10-02 @ 21:47:23
URL: http://kalasgott.blogg.se/
Postat av: Salo

Usch... du vet inte vad jag såg på stan! Det där var äckligt! Jag fattar inte ens hur hon kudne orka gå runt på stan! Hon var verkligen bara ben!

2008-10-03 @ 00:04:10
URL: http://isabelsalos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0