Sista dagen i oktober

Godmorgon! Idag ska jag till Idun och träffa min behandlare. Jag ska visa min matdagbok som jag skrivit under veckan. Någon dag är ganska bra och någon är riktigt dålig. Jag tycker det låter så lite när jag läser igenom det, men att sitta där med en macka kan kännas supermycket. Konstigt dedär! Jag kommer nog få matschema idag också, som jag ska dela med mig till er här på bloggen. Vet att en del är intresserade och säkert skulle få hjälp av det. Vet dock inte om jag själv kommer kunna följa det. Jag har haft många matscheman men aldrig följt något helt. Jag vågar helt enkelt inte! Men jag ska försöka...

Efter Idun ska jag köpa nya jeans. Jag får panik annars! Måste ha ett par som sitter skönt. Har sett några som jag vill ha. Egentligen pallar jag inte, men jag måste. Förresten så är de jeansen så billiga ändå, stort plus! Visar sen om jag köpte några.

Frukosten blev min gamla vanliga havregrynsgröt med banan, soyamjölk och kanel. En GI-ruta med kalkon till det. Vet dock inte när jag kommer få mat i mig igen. Antagligen efter Idun och shoppandet. Många timmar emellan... hatar när det blir så men ibland orkar jag inte bry mig. Det är redan så mycket tankar på mat och kropp att jag inte riktigt orkar lägga ner mer tankar på vad, när och hur. Dåligt av mig, jag vet. Men blää.

Vi hörs senare sötnosar! Ha en bra dag. PUSS!



Bilden är från Google

Kommentarer
Postat av: enmamma

Varför kan du inte ta med dig mellanmål eller köpa något ute? Att börja hoppa över måltider är inte bra det vet du med innerst inne eller hur? Hoppas du får en bra helg. Kram på dig!

2008-10-31 @ 08:27:26
URL: http://enmamma.blogg.se/
Postat av: anna

Lycka till :)

Jag ska till Idun om en timme!

2008-10-31 @ 08:28:46
URL: http://spira.devote.se
Postat av: enmamma

Så resonerade min dotter med här förut att hon inte kunde tänka sig äta själv ute eller ta med sig mellis men eftersom hon inte vill hoppa över något mål så har hon kommit dithän att hon tar med sig mellis eller köper något ute. Du kommer att ta det steget du med det vet jag. Kram

2008-10-31 @ 09:17:00
URL: http://enmamma.blogg.se/
Postat av: Tilda

Jag skickade alla mina gamla jeans åt skogen, för även om man är inställd på att gå upp i vikt så kommer nojjan när man drar på sig ett par jeans. Jag tänkte att det ändå är jeans i strl 22 eller 23 (!). Då gick jag till H&M bara för att prova jeans och drog på mig strl 24 el 25 och insåg att jag fortfarande hade ett par kilo kvar innan de satt "som de skulle". Min poäng är att det är lätt att få panik över att ens kläder helt plötsligt sitter tajt, men då måste man ruska om sig själv och tänka på vilka storlekar det faktiskt är som stramar..



Kläderna är det bästa att jämföra med om man vill gå ner i vikt (bättre än våg), och ens största fiende om man vill gå upp i vikt.



Trevlig helg!

2008-10-31 @ 10:04:57
URL: http://kinell.blogg.se/
Postat av: KRYCKAN

Lycka till idag! Varför inte ta med dig en frukt som mellanmål? Det är enkelt, gör alltid jag!

2008-10-31 @ 10:26:21
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Louise

Först måste jag säga att du är så duktig. Tänk vilka framsteg du har gjort och ändå har du gjort väldigt mycket på egen hand. Du är stark.



Och snygg är du också. Det är ju helt knäppt att du är nojjig över din kropp. Det borde du inte vara tycker jag!



Sen är det är ju bra att du ser att det inte är så mycket mat när du läser igenom det i alla fall. Och det handlar bara om att vänja sig. I somras kunde jag äta en macka på hela dagen och ändå känna mig mätt. Nu är mackan bara en del av frukosten!



Kämpa på :)

2008-10-31 @ 11:09:49
URL: http://ettfrisktliv.blogg.se/
Postat av: Louise

Lycka till tjejen! <3

2008-10-31 @ 11:50:28
URL: http://louisekarin.blogg.se/
Postat av: saramikaela

Nej, du får inte börja fuska, även om det känns jobbigt för tillfället. Jag känner som du just nu, att jag känner mig tjock och vill skippa maten men jag vet att jag inte får det!

Jag blir så oroad när du skiver sådär, kom igen tjejen! du klarar det! Du kan ju alltid dricka en miniyoggi eller något på stan, eller ta en banan, någonting iaf! Det klarar du! Hoppas det ordnar sig!

Ha en trevlig kväll! Kraaam

2008-10-31 @ 12:39:14
Postat av: Molly

tittar in för att önska dig en riktigt bra helg :) hoppas att du mår bra :)



ta hand om dig! kramar

2008-10-31 @ 13:20:46
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com
Postat av: Emilia

Du är utmanad



http://emiliaaab.blogg.se/2008/october/utkast-utmanad-av.html

2008-10-31 @ 13:52:21
URL: http://emiliaaab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0