Orange

Mitt hår ser väldigt oranget ut när jag har det uppsatt, och det blev inte så jämnt överallt. Haha! Fick syn på det nyss. Får väl köpa ett nytt silvershampo eller något. ; )

Kommentarer
Postat av: Anna

Äsch, det såg ju jättefint ut på bilderna, så jättegult kan det ju inte vara. Och lite smörgul färgerna, det tar silverschampo bort snabbt. Jag använder ofta Loreals silverschampo och låter det verka i några minuter innan jag sköljer ur det. Funkar jättebra! Dessutom blir håret så lent och skönt!

2008-10-01 @ 13:57:09
URL: http://madeinjapan.devote.se
Postat av: Emilie

Jag håller med Anna här innan . Det ser inte alls gult på bilderna men som vi alla vet så kan bilder förvränga verkligheten. Jag blonderade mitt hår hemma jag med men det blev verkligen jättegult. Jag hade minst sagt panik men ett fantastiskt bra silverschampo från Eugene prema var min räddningoch efter ca en veckas användning var iaf mitt hår perfekt blont igen :)

Jag måste även tipsa om det godaste téet jag har druckit i mitt liv (eftersom att jag vet att du är något av en tenörd om man får säga så;) ), det heter Indian Chai och kommer från Clipper. Det smakar underbart, nästan som pepparkaka på dryck. Mycket godare än vanligt chaite vilket jag inte tycker så mycket om. Dessutom är det relativt billigt helt ekologiskt och faritrademärkt. Kram

2008-10-01 @ 15:06:12
Postat av: Cornelia

Emelie: Vad gott det låter! Var kan man hitta det teet? Ska absolut testa om jag hittar det! :)

Kram!

2008-10-01 @ 15:11:53
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Emilie

Det brukar finnas på vanliga välsorterade mataffärer, lycka till med letandet

2008-10-01 @ 21:24:29
Postat av: johanna

Toni & Guy´s silvershampoo är jätte bra och det luktar parfym, faktiskt väldigt gott. Plus att det ser coolt ut med blått.

Det kostar ca 120kr på Kicks :)

2008-10-02 @ 10:39:16
URL: http://jurkelized.blogspot.com
Postat av: Ninni

Hej hej! Ser jätte fint ut på bilderna.

Såg att du använde dig av poly's starkaste va? Men du tyckte att det vart lite gult? Skit i silvershampoo och lägg i poly's silvershimmer istället, blir grymt snyggt, jag har alltid varit vääääldigt nöjd efter jag använt den, kan hända att det blir aningen ljusare, men väldigt fint. Dessutom mycket billigare än silvershampo. Lycka till iaf :)

2008-10-20 @ 14:44:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0