Onsdag. Idunbesök

Jag är trött och deppig idag. Vädret gör ingenting bättre heller. Helst av allt skulle jag vilja gå och lägga mig under duntäcket igen och somna om. Men det går ju inte... jag måste göra detta med Idun nu. Hur lite jag än vill och hur lite jag än känner mig motiverad just nu. Har legat och haft panik på bara tanken att "äta normalt". Normalt!! Det har jag inte gjort på 7 år. Hur kommer det kännas? Hur kommer jag må? Kommer det gå bra utan ångest, eller kommer jag träna ihjäl mig när jag kommer hem om dagarna?

Ska väl inte tänka för mycket helt enkelt. Låta det bli som det blir. Göra som alla säger.

Kul att så många ställer frågor till mig! Fortsätt gärna tills jag kommer hem i eftermiddag. Jag älskar att svara på frågor! Vissa har jag fått 100 gånger innan, men strunt samma. Roligt ändå.
Nu på morgonen åt jag i min nya helt underbara skål. Jag blir glad av den färgen. Himmelsblå. I skålen hade jag havregrynsgröt med linfrön, tärnat äpple, banan och havremjölk. En grov macka med ost, kalkon och gurka också. Efter Idun åker jag nog hem direkt. Tänkte först gå på h&m men jag pallar verkligen inte. Vill heller inte äta i stan eftersom jag gjort det så mycket på sistone. Det kostar kjortan! Måste spara pengar nu... hur svårt det än är.

Vi hörs i eftermiddag! Svarar på era frågor då från föregående inlägg. PUSS!


Kommentarer
Postat av: KRYCKAN

Lycka till nu Cornelia :) Var stark, det är ju det här du vill innerst inne!

2008-10-15 @ 09:28:12
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Flisan

Du ska inte ha panik Corneila! Det blir bra! Det är inte heller du som har panik det är ju Anorexin och det är ju den du ska bli av med!! Men eftersom du känner som du känner så kan du försöka tänka att denna hjälpen är precis vad som krävs, det gör anorexin skräckslagen och det är ju lite meningen :P...Tränar du som en galning när du kommer hem då låter du ju Anorexin vinna, vilket den inte ska!! Men sen vet jag ju inte exakt hur mycket du äter, men om du tar en normal portion gröt på morgonen och en macka så är det nog ungifär vad de äter på dagvården, visst det är nog en macka och frukt sedan till mellanmål innan lunchen kanske och kanke en lite större portion lunch och middag men det är inte sååå mycket mer. KÄMPA PÅ!

2008-10-15 @ 11:11:49
Postat av: linda

vad god din frukost ser ut!!

2008-10-15 @ 12:08:15
URL: http://lindalouisew.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0