Mellanmål och middag

Idag är inte mamma hemma, så då får jag helt enkelt själv ställa mig vid spisen och fixa ihop något på egen hand. Inget mig emot, jag tycker om att laga mat. Men ibland när jag inte vet vad jag ska äta så är det superjobbigt.
All mat idag har varit supergod. Är ganska stolt över mig själv, att jag faktiskt ställer mig där och lagar maten. Jag tänker även på att det ska vara gott, och att ALLA delar av matcirkeln ska vara med. Inget skippande av kolhydrater eller liknande. Det mår jag helt enkelt inte bra av. (Och förresten, detta är min 4:e dag utan kaloriräkning!!!)

Mellanmålet blev litet, men gott. Var inte jättehungrig direkt.
En skiva Gi-ruta med cream cheese & gurka. En kopp te med lime och havremjölk.



Till middag åt jag något väldigt gott. Jag kokade råris tillsammans med en bit buljongträning. När det var klart la jag i kokta ärtor, nån matsked kesella, dill och lite svartpeppar. Serverade det med fiskbullar stekta i soya (för smakens skull), en skiva wilmas knäckebröd med bonjour (mjukost), några paprikaringar och äppleskivor. Mums!
Risblandningen var supergod! Kan tänka mig den tillsammans med lite räkor eller kyckling i.



Kommentarer
Postat av: ida

ser gott ut! Förresten vet du om man kan få tag i torkade bananer utan socker? Jag har bara sett att det finns bananchips, det är ju gott men inte så nyttigt om man vill ha det på fil etc..

2008-10-02 @ 18:29:53
Postat av: A.

Gud vad det ser gott ut!!

2008-10-02 @ 18:34:33
Postat av: emelie

gott det såg ut!



jag har nog provat de flesta, men inte non stop, den verkar ganska trist :o apelsinkrokant är så himla god, för något år sedan kunde jag äta 200g av den helt ensam, haha. nu orkar jag inte så mycket choklad på en gång :p

2008-10-02 @ 18:35:10
URL: http://matomspunnet.blogg.se/
Postat av: Anna

Gillar också risblandningar. Brukar blanda ris med Findus frysta grönsaksblandningar och lite kryddor. Lite kassler eller kycklnig i det och vips har man en middag :)

2008-10-02 @ 23:08:28
URL: http://thernan.blogg.se/
Postat av: Lina

Tänk om man kunde ha din fantasi, du får alltid till något riktigt gott! Tack vare din blogg har jag fått mycket ideér i alla fall =)

Bra att du lagar mat fast du är själv! Jag känner dig inte, men har följt dig i två år(?), och jag har fått uppfattningen om att du är en genomsnäll människa, men sunda förnuft och empati, så jag önskar verkligen att du blir frisk!

2008-10-02 @ 23:45:53
URL: http://meduzan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0