Kväll.

Oj idag har det inte hänt mycket. Ut har man ju inte kunnat gå på grund av vädret. Jag är inte riktigt rustad för regn och rusk ännu. På tisdag när jag ska till Malmö måste jag köpa ett par varma skor, och kanske en vinterjacka. Det suger hårt att vara tvungen att köpa saker. Jag vill nämligen inte handla mer, men min vinterjacka är för liten och fodrade vinterskor äger jag inte.

Nu ikväll har jag ätit kålpudding med potatis. Det var gott.  Är väl inget big fan of husmanskost men ibland går det. Gillar mer sushi, bulgursallader, stekt lax, potatissallader, pasta, kyckling och sånna grejer. Det är smaskens! Förresten har jag en halloumi i kylskåpet som jag inte vet vad jag ska göra av. Tips?

Har väl lite ångest ikväll om jag ska vara helt ärlig. Men vi behöver inte gå in på detaljer, då blir jag bara ännu mer deppig.

Denna söndagkväll blir väl som alla andra söndagkvällar. Titta på Ensam mamma söker och dricka te med soyamjölk. Inte helt fel! Först ska jag träna. Sköööönt. Synd att vädret inte tillåter för en joggingrunda... men egentligen tycker jag inte om att springa. Cykling och styrketräning är roligare... och promenader såklart!!

Ha en bra kväll. Puss på nosen

Kommentarer
Postat av: KRYCKAN

Söndagskvällar är mysiga! :)

Det är ju supergott att bara grilla halloumi och ha till en blandsallad :D

2008-10-05 @ 19:38:54
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: sofia

Stekt halloumi är super!! :) Typ i sallader, jättegott.

2008-10-05 @ 20:55:14
URL: http://dagensmat.blogg.se/
Postat av: Umma

Skuuuumt, jag har också ätit kålpudding idag. Min kära mamma kom förbi och lämnade en låda med nylagad, kärlekfrånmamma-gjord pudding. Gott är det och fisig i magen blir man! :-D

2008-10-05 @ 22:04:27
URL: http://umma.blogg.se/
Postat av: Anna

Har inte ätit mkt halloumi i mina dar men det låter gott. Sökte lite och hittade detta receptet som lät supergott, Bulgur med kräftstjärtar och halloumi. Kanske nått? Länk här: http://menumo.se/recept/484/bulgur-kraftstjartar-halloumi-rodlok-strosocker



Hoppas du haft en mysig söndagskväll!

2008-10-05 @ 23:08:40
URL: http://thernan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0