Kommentar

Fick precis denna kärleksfulla kommentar *ironi*.

"Vad fan har hänt med dig, du kämpar ju inte alls. Ser du inte att portionerna är löjligt små?! Och du vet att de där är för lite kalorier, och du som sa att du ville bli frisk. Vad fan, visa lite styrka då, visa att du verkligen vill det då!"


Mitt svar;

Vad fan vet du om jag kämpar eller inte?! Tror du en lunchportion visar hur pass mycket jag kämpar? Jag skiter blankt i om du tycker mina portioner är för små, speciellt när du uttrycker dig på det viset. Känner du mig? Är du kring mig 24 timmar / dygn? Vet du vilka tankar jag slåss mot? Vet du att jag slutat räkna kalorier för exakt 1 vecka sen? Hur jävla lätt tror du det var? Vet du att jag lagar ALL MIN MAT själv och att jag kunnat SKITA I DET om jag så velat?

Jag hoppas du aldrig mer går in på min blogg för jag behöver inte läsare som dig. Jag behöver inte "hallå, du kämpar ju inte, skärp dig för fan". Om du nu är så jävla tuff, ge mig din mejl så skickar jag mitt telefonnummer, så kan du ju ringa hit och berätta att jag inte kämpar.

Visa lite respekt. Du har inte en aning om hur mycket jag kämpar och hur långt jag kommit i min process.

Och kom inte nu med att "du bara bryr dig" eller liknande. Då skriver man inte på det sättet du gjorde.

A G G R E S S I O N !!!!!!!!

Så nu har jag fått ur mig detta. Glömt och raderat ur minnet.

Kommentarer
Postat av: KRYCKAN

Men vad är det för fel på folk?

Jag förstår folk som kommenterar "elakt" på de bloggar som provocerar eller bloggare som kanske rent av skrivit något elakt till en själv...

Men det är ju inte det bloggningen går ut på! Jag har min blogg för att skriva av mig, dela med mig till mina nära & kära som bor långt bort osv. Det sista man vill höra då är väl något elakt!

Har människor inget bättre för sig?

2008-10-06 @ 18:32:54
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: RASA

så jävla lågt att komma och slänga ur sej saker sådär bara!

2008-10-06 @ 18:42:48
URL: http://sara91.blogg.se/
Postat av: A.

Jag blir så arg! Varför över huvudtaget skriva en sån kommentar!? Det förtjänade du VERKLIGEN inte! Jag tror på dig helhjärtat! Du ÄR stark och duktig, det är inget snack om saken... Att du kontaktat Idun visar ju hur motiverad du är! Du vill bli bättre, du försöker och du är så positiv! Du kommer fixa det här Cornelia, vi är många läsare här som tror på dig!! Skit i idioter som kommenterar, dom har tydligen ingen som helst aning vad dom snackar om.

Kramar!

2008-10-06 @ 19:25:12
Postat av: Anna

Alla med ätstörningar lever i sitt egna helvete, därför ska man inte kommentera huruvida andra kämpar eller inte. Däremot kan jag säga att jag själv senaste tiden träffat tjejer som VERKLIGEN kämpar. Kämpar, kämpar, kämpar. De är starka, och de kommer bli så jävla friska! Du Cornelia, du verkar inte ens vilja alla gånger. Men se denna, och den taskiga du fått innan idag, kommentaren motivera dig. Bevisa att du vill, ta tag i ditt liv- för DIN skull. Jag ska också bli frisk. För MIN skull.

2008-10-06 @ 20:06:49
Postat av: Cornelia

Anna: Varför ska jag ens behöva bevisa något? Jag har bett om hjälp. Jag ska börja på dagvård inom en måndag. Jag har slutat räkna kalorier. Jag har börjat unna mig kakor, bullar och godis. JAG KÄMPAR VISST!!!!! Och allt handlar inte om maten heller. Jag kämpar emot ångest och självhat VARJE DAG!



Håller med om din första mening!! Sååå sant.

2008-10-06 @ 20:12:55
URL: http://annacornelia.se
Postat av: JULIA

SVAR.



Jag håller med dig, absolut. Men de har avrit på massa hemsidor osv där de står att alla sågar henne för detta osv. Jag tycker de är bra! :D

2008-10-06 @ 20:26:27
URL: http://juliasbullar.blogg.se/
Postat av: Amanda R

idiotkommentar!!!

2008-10-06 @ 20:31:28
Postat av: Anna

Nu blir jag matt. Om man läser din blogg vet man att du kommit fruktansvärt långt, hur tusan skulle du kunna komma så långt utan att kämpa? Ta ingen skit, du har kommit så jävla långt, folk är bara avundsjuka.



Visst skulle du ibland skulle kunna öka på dina portioner, men det handlar inte om kämparvilja. Jag tror att kanske personen inte enbart på att du kommit så långt, blivit så mycket friskare, jag tror även hon är avundsjuk på att du har den kontroll som faktiskt sjukdomen innebär.



Stå på dig, tänk tillbaka på hur långt du kommit och förstå att det enbart är tack vare dig själv. Visst hjälper det att ha en stöttande mamma och hej och hå, men dom kan inte göra dig frisk. DU kan göra det och du har kommit långt.



Fortsätt kämpa fina människa

2008-10-06 @ 21:02:12
URL: http://madeinjapan.devote.se
Postat av: Natti

Hej. Jag tycker att din blogg är väldigt bra och intressant, har läst din blogg länge och tycker att du kämpar och är väldigt stark. Det ligger till så här att jag och en klasskamrat ska skriva ett arbete om anorexidrabbade tjejer och vi undrar om du skulle vilja ställa upp på en intervju ( som kan gå till på många olika sätt ) för jag tycker att du är en väldigt intressant och återigen stark person. Det vore snällt om du ville hjälpa oss, du får gärna höra av dig på min mejl naatasa[email protected] p.s du förblir anonym på intervjun. We belive in you!

2008-10-07 @ 11:01:03
Postat av: tiger

du skrev som svar på en kommentar att du "unnar dig"... började bara tänka på en sak jag hörde för några år sen - "JAG SKA INTE UNNA MIG NÅGOT, JAG SKA TA FÖR MIG" och den tycker jag är så härlig. Jag tror att du kämpar och gör så gott du kan och det kommer också att löna sig med rätt hjälp! Hejar på dig!

2008-10-07 @ 14:40:46
URL: http://tigerunge.blogg.se/
Postat av: milla

Jag säger som Kryckan; vad är det för fel på folk?! Anonyma personer som sitter hemma och har tråkigt och fäller kommentarer om saker de inte har någon aning om eller insikt i. Det får en att vilja sluta blogga men vi får väll försöka lyssna på de fina kommentarerna istället! Om det bara vore så lätt.. KRAM på dig, du är en kämpe!

2008-10-07 @ 14:50:36
URL: http://halsofreak.blogg.se/
Postat av: Freja

Orka skirva en såndär kommentar! det är bara fegt och dummt.

Jag har följt din blogg mer eller mindre i nästan 1 år och jag tycker du kämpar sjuktbra och har gjort jättemånga framsteg.

Ta inte åt dig av kommentaren

KRAM <3

2008-10-07 @ 16:29:15
URL: http://lollipopshop.blogg.se/
Postat av: stars in heaven

Det är ju faktiskt tvärtom. Du är så (ursäkta ordval) jävla stark!

Det är ju styrkan som har tagit dig vidare i livet.



Kram<3

2008-10-07 @ 22:45:09
URL: http://tisasdagbok.blogg.se/
Postat av: AnnaP

Men det där är från en "normal" människa... Folk utan kontakt med ätstörningar har ingen aning om vad vi kämpar emot, varje dag, varje sekund.



Jag tycker att du är jättestark, stå på dig!

2008-10-09 @ 15:47:19
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Caroline

USCH va sur man blir. Har själv varit i samma situation, folk vet inte alls vad man går igenom o skriva en sån dum kommentar är man ju helt knäpp!

2008-10-14 @ 18:22:13
URL: http://carolinenordens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0