Idun och bagel med keso

Mötet idag gick super. Blir så himla motiverad av att komma dit och prata med min behandlare. Hon får mig verkligen att vilja göra alla dessa otäcka saker som jag smitit undan så länge. Jag ska börja skriva matschema varje dag. Varje kväll ska jag planera morgondagen, alltså ska jag äta frukost klockan 8:30 skriver jag det, ska jag äta klockan 7:00 skriver jag det, och så måste jag hålla det. Längre än 4 timmar mellan varje måltid får det inte gå, då måste jag lägga till ett mellanmål mellan frukost och lunch. Jag får heller inte småäta mellan måltiderna, vilket jag inte gör men då gäller det ju att äta tillräckligt vid varje mål. Jag tror jag lär mig det tillslut så att jag varken är skithungrig till nästa mål och inte proppmätt.

Förresten får jag ett matschema på fredag som jag tänkte dela med mig av till er, om ni vill : )

Efter det träffade jag Fanny. Stack till Heavens World inne på Hansagallerian i Malmö och käkade bagel med cream cheese och keso. Sååå himla gott! Jag brukar äta där, och hon tjejen som gör maten hade förändrats skitmycket!! Hon var såå himla mager... blev riktigt chockad! Det var inte lite heller... hon var riktigt, riktigt mager. Jag ville nästan gå fram till henne och höra hur det var med henne, men samtidigt vet jag att det kan tas på fel sätt. Det behöver ju inte vara ätstörningar hon har, man kan avmagra av andra skäl, men jag kände ändå att jag ville fråga. Men som sagt, det kan tas på fel sätt och själv hade jag nog inte velat att någon kom fram och frågade mig hur jag mådde. Man säger nog ändå "jotack, bra".

Nä nu måste hunden ut. Puss o kram!



+ Bild

Kommentarer
Postat av: KRYCKAN

Mm bagel! Låter inte helt fel!

Vad härligt att du känner dig motiverad och det verkar vara det bästa för dig att göra på detta sättet. :)

2008-10-27 @ 15:30:17
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Jennifer

Det vore super gulligt om du ville lägga upp matschemat på fredag =) Vore nog till stor nytta för många som har en lite "snäv" bild av mat =P

2008-10-27 @ 17:21:59
URL: http://misskrusan.blogg.se/?tmp=20202137

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0