Godnatt och tack

Nu ska jag sova. Eller rättare sagt ligga vaken och ha miljoner tankar snurrandes i huvudet. Tack för alla fina kommentarer (42 nya hittills, ojoj!) och mejl! Ni är så söta : ) Är glad att jag har så fina läsare! Åker till dagvården veckan ut. Pratar med min behandlare om det på vårt samtal på fredag. Får se vad hon säger. Klart att jag vill höra deras åsikter och att jag inte bara tackar för mig och lämnar. Nä. Godnatt med er <3 Och nä, jag ska inte sluta blogga! Jag kan bara inte, haha. Är beroende av skrivandet och er såklart! ; )

Kommentarer
Postat av: Cornelia

tack för en underbar blogg, den lyser upp :)

2008-10-22 @ 21:32:52
URL: http://corneliao.blogg.se/
Postat av: Linza

Hej Cornelia!



Du är inte ett dugg konstig el det är inget fel att du velar i ditt beslut angående dagvården.



Jag själv har varit sjuk, i en låååång och tuff anorexi,men har tagit mig ur det i princip helt.



Eftersom du kommit så långt i din kamp, så ser jag med dina ögon att om du klarar att gå kvar på dagvården är det bra...beslutar du dig för att sluta är det oxå BRA!...att triggas och vilja följa med strömen är så lätt hänt-även om man inte vill.



Du är en himla fin tjej...öppen och härlig...det är inte ofta man får se/träffa sådana som du.



Jag bor själv i Skåne och har hört en del om idun genom jobb bla.(har själv inte varit på behandlig sen 8 år tillbaka), allt är så inviduellt!!



följ ditt hjärta- det finns inga rätt eller fel vägen mot friheten!!



tänker på dig

massa kramar

Linza

2008-10-22 @ 21:34:29
Postat av: sarah

Vill bara säga att jag förstår dig fullt ut om du beslutar dig för att avbryta dagvården. Jag beundrar dig för att du vågade testa ändå! All typ av behandling passar inte alla, och sen beror det väldigt mycket på vilet stadie i sjukdomen man befinner sig i. Som du skrev kanske dagvården hade passat bättre för två år sedan.

Ofta när man kommer till ett ställe där man själv har kommit längre i sitt tillfrisknande dras man lätt ner av de andras ångest och negativitet. Så har iaf jag kännt att man nästan tvingar sig själv att känna ångest och sitta o peta i maten för att det nästan förväntas. Hursom, jag förstår! Har du fortfarande din gamla mail? nellan nånting? Är det okej om jag mailar dig lite i dagarna? Kram söta skånetös<3

2008-10-22 @ 22:20:15
URL: http://underbarasarah.blogg.se/
Postat av: angelica

Det var första gången jag besökte din blogg, men det lär jag nog göra fler gånger. Det var kul att läsa dina inlägg, man behöver läsa om något verkligt ibland och du verkar vara en tjej som verkligen kämpar. Lycka till du kommer klara det här med din posetiva energi.

2008-10-22 @ 22:27:31
URL: http://angelicaothberg.blogg.se/
Postat av: Mezzo

Anna Cornelia,



Du är inte frisk, du är rädd och vill fly, tro mig jag vet. Ge inte upp, fortsätt med dagvarden om du vill bli frisk. Om du slutar nu kommer du sitta i samma sits igen...det hände mig.

Man tror att man är okej bara för att man kan äta maten och att man ligger steg framför andra...men sedan blir man snabbt sjuk igen, tar kontroll som en sjuk...jag varnar dig. SLUTA INTE. Jag tror pa dig.



Manga varma kramar fran nagon som vet.

2008-10-23 @ 01:46:54
Postat av: Molly

hej cornelia!

vill bara önska dig en riktigt bra dag:) ta hand om dig:) kramar

2008-10-23 @ 06:14:27
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0