Frukost och planering

Godmorgon! Idag ska jag träffa min sjukgymnast för ett litet avslutande möte. Vi kände att vi inte fick ett bra avslut innan jag började gå på Idun istället. Dock går jag ju inte dagvård nu, så jag vet inte om jag ska fortsätta hos sjukgymnasten eller inte. Får väl se vad hon säger.

Usch jag känner mig riktigt trött idag. Nästan så att ögonen inte orkar vara öppna. Men det går väl över. Ska vara igång hela dagen också så jag "glömmer" väl att jag är trött. En sak är lite jobbig idag, jag ska till sjukgymnasten klockan 2 och är där i 1 timme. Alltså är jag påväg hem när jag ska äta mellanmål. Funderar på att mixa en smoothie och ta med. Kan liksom inte hoppa över det för att sen äta klockan 6 på kvällen. Det är för många timmar emellan! Jobbigt bara att jag tvingas äta utomhus... ibland går vi över tiden hos sjukgymnasten också. Åh jobbigt. Men det löser sig väl. Det blir samma sak imorgon när jag ska till Idun. Missar jag bussen efter samtalet så kommer jag inte hem förrän vid halv 1. Allt blir så framskjutet och jag gillar inte det!!

Åt annat än gröt idag. Min väldigt, väldigt goda müsli som jag gjort själv. Recept finns här. Den absolut godaste müsli jag smakat faktiskt. Väldigt smakrik, knaprig och jag älskar färgerna i den. Jag åt den med naturell yoghurt och några bananskivor. En grov macka med ost, kalkon och gurka + en kopp yogite med lite soyamjölk.

Nu ska jag hoppa in i duschen! Sköt om er. Puss <3



Kommentarer
Postat av: Carita

Mumsfilibabba! :]

Det där med tiderna, och att kunna vara lite mer flexibel är ju sånt som kommer ju friskare man blir. I början är det ju bäst att äta på helt bestämda tider och följa det också, så var det i alla fall för mig när jag var sjuk.

Kan du inte köpa nånting på en Pressbyrå eller liknande efter mötet med sjukgymnasten, förresten? Finns ju allt ifrån smoothie, drickyoghurt och risifrutti till mackor, bärry-bägare och påsar med nötter- & torkad frukt? ^^ Pews! <3

2008-10-30 @ 10:00:37
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: enmamma

När det är sådana här tillfällen så får du planera att ta med dig dit mellanmål eller köpa något ute tills du kan vara lite mer flexibel med tiderna.Hoppas att du får en bra torsdag. Kram

2008-10-30 @ 10:46:17
URL: http://enmamma.blogg.se/
Postat av: Amanda

müsli är gott.

Ja, te är riktigt gott!

2008-10-30 @ 17:39:03
URL: http://amandiss.blogg.se/
Postat av: Amanda

müsli är gott!

Ja, te är riktigt gott

2008-10-30 @ 17:40:02
URL: http://amandiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0