Fredagkväll

Godkväll sötnosar! Allt väl? Själv har jag lite äckelont i magen, säkert för att denna dagen också blivit konstig med maten. Äh, nya tag imorgon. Ikväll tänkte jag i alla fall käka en god fruktsallad, macka och en stor kopp te. Känns som det behövs!

Samtalet hos min behandlare gick bra idag. Som vanligt motiverade hon mig till 100 (nästan) och sa en massa kloka ord. Vi gick igenom min matdagbok och hon tyckte ändå det såg ganska bra ut. Förutom att jag hoppat över mellanmålet någon dag och kvällsmålet en annan. Har även kompenserat med träning en dag... enbart för att stilla mina tankar och känslor. De två andra dagarna jag tränat är för att det var planerat. Det kändes i alla fall väldigt bra! Ikväll ska jag försöka stå emot att träna. Fyfan vad svårt det är! Vill verkligen. Men jag får inte gå på känslan... jag får försöka lyssna på förnuftet istället. Jag ska ju bli frisk! Jag kommer ingenstans om jag jämt ska lyssna på ätstörningen.

Känner mig rastlös och har spring i benen. Samtidigt jättetrött. Känns som jag är två personer ibland. Sjukt!

Vad gör ni ikväll? Halloweenfest eller dissar ni också det? I do! Har aldrig "firat" halloween. Visst, det var roligt när jag var liten. Gick runt till folk och sa bus eller godis. Klädde ut mig till häxa. Haha! Stackars mina gamla grannar som fick stå ut. Vissa blir ju riktigt jäkla sura också! Smäller igen dörren mitt framför näsan på en. Hmm!

Ha en bra kväll i alla fall. Puss på nosen!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Jag älskar också naturgodis! :-D

Jag tror förresten att jag såg dig på Idun idag. Du stod i hissen när jag och min behandlare var på väg mot den. Men den hann stängas :-p

2008-10-31 @ 18:46:47
URL: http://lillasofie.blogg.se/
Postat av: Rebecca

ja, lite havlångt mörkt... det är inte hon jätteunga (fatima eller vad hon nu heter) utan hon är typ 35 eller så...



Härligt att du trivs så bra på idun, hoppas verkligen att du blir frisk denna gång =)



Puss <3

2008-10-31 @ 18:53:19
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Carita

Ska fira imorgon, skräckfilmskväll med två kompisar. :]

Du är bäst förresten, stå emot äs-tankarna. Och försök verkligen kämpa dig ur det här nu, du har ingenting i hela världen att förlora på det, snygging. Puss. :*

2008-10-31 @ 18:54:09
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: anonymi

att du skriver och tänker "äh, nya tag imorgon." fungerar verkligen inte om man vill bli frisk till hundra procent. att man tänker tanken är okej och kanske oundvikligt, men saken är den att man inte kan skjuta upp en ätstörning då den aldrig bli nöjd och ser gärna att man gör likadant kommande dag. har man hoppat över ett mål under dagen bör man kompensera upp det senare under dagen. fast det vet nog du också, sen om man gör det - det är det som gör en friskare.



jag vill dig bara väl och tror på dig!

2008-10-31 @ 19:12:52
Postat av: Josephine

Jag har halloween fest med utklädsel med min pojkvän ikväll, bara vi två ;)

2008-10-31 @ 19:30:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0