Fredag 10 oktober

Snart har halva oktober gått. Kan inte fatta det. Om 2½ månad är det julafton. JULAFTON! Jag älskar julen riktigt, riktigt mycket. Jag var helt galen i julen som liten också. Började alltid julaftonen med att titta i strumpan, öppna paket, äta godis och clementiner. Sen sprang jag ner och tittade vilka paket som var mina under julgranen. Gröt till frukost, öppna 24:e luckan i alla mina chokladkalendrar, titta på Kalle Anka och sen kom den dryga väntan tills alla gäster skulle komma. Julmat älskar jag. Sill, köttbullar, potatis, skinka, stark senap, vörtbröd med smör och ost, julgröt, choklad, apelsiner, pepparkakor, lussebullar.
I år blir det dock inte mycket julklappar. Vår julklapp blir Thailandresan, och ja... bättre julklapp kan jag knappast få.

Nog om drömmandet. Idag ska jag dammsuga hela huset, skicka iväg ett paket med kläder som en läsare av bloggen köpt och gå en långpromenad. Ikväll ska vi äta crabfishburgare. Det ni!! Mamma gör burgarna med crabfish, ägg, havrekli, potatis, lök osv. Sen serverar man dom med hamburgerbröd och dressing. Gott gott gott. Kan se om jag får receptet av mamma om ni vill.

Frukosten idag blev annat än gröt! Wow. Ekologisk naturell yoghurt med flingor (typ fitness eller nåt), banan och russin. En skiva rågbröd med ost och paprika och en kopp Yogite. Smarr!
Ha en bra dag! Puss!


Kommentarer
Postat av: Jennie

Åh, jag längtar till jul nu när du skriver så! :D Det är ju inte alls länge kvar!

Hoppas du kan njuta riktigt av julen i år, med god mat, pepparkakor, choklad, nötter, tända ljus och allt som hör julen till! :D

Då gör ju goda framsteg nu, så till jul kanske du kan sätta nya mål! :)

Ha det bäst!

2008-10-10 @ 12:04:01
URL: http://kakuseiheroism.blogg.se/
Postat av: emma

ja du tröjan såg verkligen mysig ut... hoppas jag får den innan helgen! De där crabfish burgarna låt otroligt gott, jag älskar crabfish och skaldjur i allmänhet, vore jättekul om du fick tag i recept :)

2008-10-10 @ 12:55:35
URL: http://dushi.blogg.se/
Postat av: Maya

Sv: Ja, verkligen! :)



Julen är verkligen grejer det, bästa!

Mumsig frukost!

2008-10-10 @ 13:14:56
URL: http://mayasbubbla.blogg.se/
Postat av: Carita

Hoppas du kan njuta av julen på riktigt i år, med allt vad det innebär! :)

Vilket yogi-te är ditt favorit förresten? Har du testat chokladsmaken? :D Kram!

2008-10-10 @ 15:45:16
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: AnnaP

Åh, jag älskar också julen! :D bästa tiden på hela året, allting är så mysigt och man får spendera hela dagarna med att gå i affärer med julskyltning och spendera en massa tid med dom man älskar :)

2008-10-10 @ 15:48:31
URL: http://myanalife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0