Don't remember

Jag minns inte sist jag skrattade. Ett riktigt högt skratt som känns i magen. Muskler som dras ihop och kinder som ömmar. Tårar som rinner av glädje.

Ikväll har jag istället legat och gråtit. Över vad? Allt. Rädsla, panik, trötthet, ensamhet... känslan av att inte betyda något...

Fast vet ni. Nu i skrivande stund kom min hund och gnällde utanför min dörr. Jag öppnade. Hon skuttade upp i min famn och gav mig en kram. Ett huvud mot min axel. Ibland tror jag hon vet hur jag mår...

Kommentarer
Postat av: Madelene

Vännen, ibland är det okej att gråta, att vara svag. Man kan inte alltid vara på topp även ifall folk förväntar sig det.

Har också gråtit idag, för vad? Det vet jag inte, kan inte sätta ord på det.

Min sambo lät mig bara gråta ut och efter det kändes de lite bättre.

Finns här. Kram madelene

2008-10-15 @ 21:03:27
Postat av: malin

uch vad hemskt att inte minnas när man skratta riktigt sist. Skulle jag själv tänka efter när jag skrattade sist så hade ja inte behövt tänka ltie, för det händer så ofta! Men hundar är allt bra glädjespridare:)

2008-10-15 @ 21:06:54
Postat av: A.

Det är klart att hon vet hur du mår, okej, kanske inte exakt varför du mår som du mår, men hundar känner av så mkt mer än man tror :)

Min hund är likadan, så fort jag är ledsen, gråter eller bara är allmänt nedstämd så finns han där. Han kommer på en gång och man kan verkligen se på honom hur ledsen han själv blir. Han försöker på alla sätt han kan komma på att göra en glad igen. Han kommer med sina favoritleksaker för att HAN ju tycker att det borde göra hela världen bättre, han lägger sig tätt intill en och tittar på en på det där speciella sättet, han slickar mina händer och försöker på alla sätt att göra allt bra.

Jag förstår verkligen varför hunden kallas för människans bästa vän... Man behöver inga ord, dom förstår ändå. Och dom accepterar en hur man än är eller mår... Vikt, utseende, bra dagar, dåliga dagar, ångest, glödje, sorg, dom finns där i vått och torrt!

Haha nu blev detta lite utdraget... Men jag är glad att du har Tea, man behöver ngn som muntrar upp en!! Kämpa på Cornelia, det KOMMER att bli bättre vännen! Kramar

2008-10-15 @ 21:37:41
Postat av: f

min hund var också alltid så. dom märker om du är ledsen eller glad :)

2008-10-15 @ 21:44:57
Postat av: Maya

Det är klart att hon vet hur du mår!

Hon känner det såklart, inte varför du är ledsen men hon känner spänningen liksom.

Du ska se min hund när jag är ledsen eller stirrig - han ställer sig och skäller och ylar och blir helt rastlös.

2008-10-15 @ 21:52:20
URL: http://mayasbubbla.blogg.se/
Postat av: FANNY

av att inte betyda något? HM?!

Du betyder enoooooooormt mycket för mig!

2008-10-15 @ 22:19:57
URL: http://beautifulflower.blogg.se/
Postat av: Josefin

jag tror din lilla vovve förstår mer än vad du tror. att husdjur kan vara som en riktig människa ibland, jag tror de känner om du mår dåligt eller är ledsen å ja.. deras sätt att få en glad är väl en puss eller luta deras små söta huvuden mot än..

2008-10-16 @ 01:20:41
URL: http://stendahl.blogg.se/
Postat av: Miss H

nÄR VI HADE HUND SÅ VAR DET bland det bästa som fanns...den villkorslösa kärleken som bara jämt är där och älskar en som man e!



Hoppas du mår bättre idag ist.!

KRAM

2008-10-16 @ 07:08:58
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: Jennie

Jag blir alldeles rörd. Det är okej att vara svag ibland Cornelia. Man kan bara växa sig starkare när man vet sina svagheter och lär sig förbättra dem.



Du är stark och ibland blir man helt enkelt svag, en liten motgång, sedan blir allt bara bättre igen.



Klart att djur känner av när man är ledsen :) Det är så underbart när mina kissar kommer och lägger sig hos en när man är ledsen, finns inget underbarare.

2008-10-16 @ 10:26:24
URL: http://raspberrie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0