Trettonde november



+ Bild

God förmiddag. Allt väl med er hoppas jag! Själv mår jag aningen bättre. Det värsta är nog över, men jag ska väl inte hoppa högt än. Förkyldningar är himla sega ibland och vill aldrig ge med sig. Igår kväll mådde jag skit rent ut sagt. Fick ont i magen lagom till middagen. Så obehagligt ont. Det var jobbigt att äta för det kändes som att allt skulle komma upp samma väg igen. Men jag lyckades äta upp!

Usch jag tycker verkligen inte om denna tiden på året längre. Det kanske märks lite grann i min blogg också? Mindre foton tas. Kläder och dagens outfit känns inte direkt lockande. Man kan ju ändå knappt klä sig i något snyggt OCH varmt OCH bekvämt vid denna tiden på året. Jag längtar till Thailand då jag kan ha jeansshorts, kjol, klänning, bikini, solbrillor, utsläppt hår som lockats lite av saltvattnet och vinden. Gärna med en fruktdrink i handen. Lite Thailänds massage. En hängmatta, och en bra bok. Oooh! Ta mig dit.

Men man får väl bita ihop. Tack och lov mår jag ganska bra igen. Försöker göra mig vän med min kropp och dess former. Svårt, men det går. Ibland tänker jag "gud vad skönt det vore att gå ner i vikt igen". Men då kommer tankar som "då kommer jag inte kunna visa mig i bikini i Thailand, och heller inte kunna äta allt jag vill när jag är där". Sen tvingas jag ju på något sätt gå upp all den vikten igen, annars blir jag ju aldrig frisk. Men jag ska inte ljuga och säga att tanken aldrig slår mig. Det är verkligen en slags magisk känsla att gå ner i vikt. En kick. Fast kicken försvinner ju ganska snabbt. Man blir ju aldrig nöjd...

Idag händer inte mycket. Måste vila och bli frisk. Tar nog en lugn promenad senare för att få lite frisk luft. Brukar må bättre då!
Ha en bra dag! Puss puss ♥

Kommentarer
Postat av: amelie

Hej gumman

Ja, det är verkligen en riktigt magisk kick att gå ner i vikt... men som du skrev så varar den bara för stunden sedan är man som en missbrukare, man jagar hela tiden efter nästa rus. Alltid mer, lite till.. ja du vet.



Förstår verkligen att du längtar till thailand. Jag var på maldiverna i 2 veckor för 1 ½ år sedan och det var helt fantastiskt. Det var verkligen paradiset och det var som balsam för själen.



Hoppas tiden går fort tills du ska åka.

Take care <3

2008-11-13 @ 10:39:54
URL: http://trasbarn.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ha en bra dag du med. Du är så duktig som kämpar på!

2008-11-13 @ 10:39:56
URL: http://sofiakj.blogg.se/
Postat av: Josefin

jag vill också åka till thailand, undra om man kan få plats i resväskan (A)

2008-11-13 @ 12:31:20
URL: http://stendahl.blogg.se/
Postat av: juliasbullar

pageid=33%2C7220249&dad=portal&schema=PORTAL" rel="nofollow">http://www.djurensratt.se/portal/page?pageid=33,7220249&dad=portal&schema=PORTAL



Jag vet att du har hund och tycker om den massor :) tänkte om du skulle skriva på listan? Kolla in mitt senaste inlägg, alla saker som folk gjrot mot hundar... helt sjukt.



tipsa om den på din blogg :)

2008-11-13 @ 13:50:01
URL: http://juliasbullar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0