Slappdag

Slapp dag minst sagt. Men härligt ändå. Storebror & flickvän kom hit för någon timme sen. Åt lite fika - Citron och ingefärste, apelsinklyftor och några sötmandlar. Riktigt juligt ju. Det var längesen jag åt en så god apelsin. Längtar tills man kan börja julpyssla och sätta nejlikor på apelsinerna. Det doftar såå gott!

Har varit lite mindre problem med magen idag. Har druckit lite mer vatten än jag brukar + att jag åt en handfull nötter till mellis istället för en stor fruktsallad, som någon tipsade om. Det är ju en mindre mängd mat, alltså volymen... men näring finns där ju massor i nötter ändå. Får se nu efter middagen hur magen känns då. Ska äta fläskfilégryta (äpple, rotfrukter m.m.) med potatis i ugn. Gott gott gott!

Gick en promenad innan med alla hundar. Det är så fruktansvärt kallt ute! Hade massa kläder på mig, ändå frös min näsa och fötter till is. Hemskt! Tack och lov skulle det tydligen bli varmare nästa vecka. Upp emot 10 grader! Det tackar vi för. Annars kommer jag frysa ihjäl.

Känns inte som jag har så mycket annat att säga : ) Ha en bra kväll i alla fall, och tack igen för alla tips! Måste verkligen göra något åt magsmärtorna nu, innan jag blir galen!!
Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Cattis

Hihi, jag ska också äta fläskfilé med potatis & rotfrukter i ugn!;) Yumyum:)

2008-11-23 @ 18:00:32
URL: http://kaktuuus.blogg.se/
Postat av: carolina

skönt att det vart bättre med magen! jag är hel-inne på apelsiner nu, det är så himla gott och saftigt :D

2008-11-23 @ 18:24:30
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Elin

ha en trevlig söndagskväll :)

2008-11-23 @ 18:46:42
URL: http://eeeelins.blogg.se/
Postat av: Sanna

åh, hur är citron- och ingefärsteet? Är det något man borde prova? (:

2008-11-23 @ 18:53:47
URL: http://mondaymorning.blogg.se/
Postat av: piimmie

heeej! allt bra? jag har provat soyamjölken nu & i love it!:) köpte alpro light,men tycker den va god,dessutom verka den va den enda utan socker o sötningsmedel..

jag har oxå problem m magen, framförallt m gaser..usch pinsamt:-(

har du några tips på va man kan göra så säg till:) har börjat byta ut mina mål mot gröt istället för knäckebröd & yoghurt o müsli som tidigare & försöker oxå o inte dricka så mkt thé.tror d hjälper lite iaf.

fick tips idag på att psylliumfrön e bra,så tog d på gröten idag tsammans m banan o krossat bovete:) hoppas d ska hjälpa,men som sagt råd tas tacksamt emot:)

kram



2008-11-23 @ 18:59:11
URL: http://piimmie.blogg.se/
Postat av: sara

Frukt innehåller ju så mkt fibrer, min mage blir alltid uppblåst å allting av fruksallad. Bär e mkt bättre isånnafall. Låt din mage vila lte, ta knäckemacka med något på, te.-.. yoghurt eller något annat smaskens^^

2008-11-23 @ 19:51:14
Postat av: Louise

Hej!

Tack för svaret på smör-frågan :)

tänkte bara höra med dig, för jag har förstått att du går och träffar en behandlare någon gång i veckan !? Får du varje vecka nya utmaningar som du ska göra, tex det här med smör på alla mackor? Eller får du nya utmaningar kanske en gång i månaden? för jag försöker att varje dag utmana mig själv genom att göra/äta något "förbjudet" och sen blir jag såå besviken på mig själv om jag inte riktigt klarar det fullt ut.. men jag kanske har för höga krav på mig själv som vill klara nya utmnaingar varje dag!? förstår om du tycker det är ganska privat och inte vill svara, men skulle bli jätteglad för svar :) och återigen, din blogg är så inspirerande! fortsätt så. kram tjejen!

2008-11-23 @ 19:55:49
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: Linnea

Oh! Bara för det fick jag ett grymt sug efter en saftig apelsin. Haha ;)

2008-11-23 @ 20:50:50
Postat av: jenny

vad mysigt det låter med mandlar och apelsiner:)



vet att du har haft det kämpigt och ville komma med ett litet tips! måste bara tipsa dig om en film jag såg idag "the nanny Diaries" heter det. den var en riktig må-bra film och gjorde min dåliga dag till en bra! ett stort plus är att scarlott johansson (stavning?) är med, det känns så peppande och skönt at se att man kan vara så vacker men ändå inte behöva vara ben och knotor.. jätte charmig film som du verkligen måste se!



kämps på! kram jenny

2008-11-23 @ 20:54:28
Postat av: Emma

Det är otroligt gott med apelsiner och mandariner, speciellt nu runt julen.



Ha det bra!

2008-11-23 @ 22:13:17
URL: http://www.emmanathalie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0