Lättnad

Lång natt. Vaknade ganska många gånger av småljud. Så jobbigt när jag gör det... hur som helst vaknade jag av att mamma sa "hejdå" imorse. Rusade upp och gav henne brevet. Hann inte ens tänka, men jag ville att hon skulle läsa det nu... annars går jag bara och tänker på det. Jag sa "läs det sen". Hon gick till jobb, jag gjorde frukost och satte mig framför tv:n. Det plingar på dörren, mamma kom hem igen. Hon hade läst brevet. Hon tyckte det var fint, bra... hon kom hem igen för att prata. Först försvarade hon sig hela tiden, och jag blev lite irriterad. Men när jag berättade allt i ett annat perspektiv så förstod hon. Vill inte gå in på detaljer, det är för personligt. Men men, vi blev vänner, kramades och jag HOPPAS att hon förstår hur viktig hon är för mig... att jag behöver henne. Känslomässigt!! Känns skönt att ha gjort detta i alla fall.

Idag tänkte jag baka. Har hittat några riktigt smaskiga recept som jag ska prova på. Ni får se sen. Jag tänker bara på morgondagens besök på Idun. Vägning!! Hatar det. Men det är väl bara att bita ihop antar jag.

Hoppas ni mår bra idag. Kramar!

Kommentarer
Postat av: A.

Så bra att du gav henne brevet!! Jag hoppas också att hon förstår hur viktig du tycker att hon är <3

Vägningen imorgon kommer gå bra! Visst, ibland vill man hellre springa iväg och aldrig komma tillbaka än att kliva upp på vågen, men som du skrev, det är bara att bita ihop! Jag vet att du fixar det :)



Puss!

2008-11-27 @ 12:09:49
Postat av: B.

Hej Cornelia. För det första vill jag säga att du är en förebild för många tjejer bara genom att du kämpar mot något som allt fler tjejer faller för i dagens samhälle! Inte nog med alla dina andra smarta och intressanta tankar :) Tycker dessutom att det är jättebra att du lägger ned tid på din och din mammas relation, för jag tycker verkligen att mammor har den viktigaste rollen i våra liv. Av erfarenhet vet jag också hur enormt viktig den relationen är i många situationer.

"A mother is not a person to lean on, but a person to make leaning unnecessary" är ett citat från en liten söt bok som jag fick i present av min mor :) Den heter Between mother and daughter och är full med söta och smarta citat.

Wish you the best Cornelia!

2008-11-27 @ 12:28:16
Postat av: Roxanna

Tack babe! Är verkligen supernöjd med den ^^ en riktigt sån där myströja men ändå är den snygg liksom =)



Jasså vad trevligt ^^ hehe. Jag älskar den maskaran, har använt samma märke i fleera år!



Åå vad bra att du och din mamma äntligen pratade med varann och att du fick säga exakt det du känner! Hoppas allt blir bättre mellan er nu. Jag är precis som dig, alltså jag har jättebra kontakt med min mamma och mormor också för den delen. Det är verkligen det bästa som finns!



Hoppas allt är bra med dig idag! Kraam <3

2008-11-27 @ 14:21:59
URL: http://roxiee.blogg.se/
Postat av: Anna

Starkt gjort!

2008-11-27 @ 16:09:45
URL: http://annasjogren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0