Lång dag!

Pew. Vilken lång dag det blev. Men är såå nöjd med allt jag och mamma köpt! Jag verkligen älskar Ikea. Jag köpte en fårskinnspäls och jättesöta små jullampor med sugproppar som man kan sätta upp på fönstret eller väggen. Sen köpte vi bl.a matta, duschdraperi, ljus, decilitermått, servetter, lampa, inslagspapper och massa annat kul. Ni får se sen när jag pyntat mitt rum med lamporna och allt annat.

Sen åkte vi vidare till stan och letade efter jacka till mig. Hittade såklart ingen snygg & billig... den jag hittade som var snygg kostade 3000 spänn... eh nejtack. Sen gick jag förbi h&m och hittade den där fejkpälsen som verkar vara himla poppis. Ganska fulsnygg typ. Jag gillar den i alla fall! Köpte en sjuuukt skön och lång tjocktröja på vero moda också. Ni får se allt imorgon där också! Blir så dåligt ljus på bilderna såhär på kvällen.

Sist men inte minst handlade vi mat. Stoooorhandlade. Skönt med skafferiet fyllt av god mat! Ikväll ska jag kalasa på färska dadlar. Så himla gott!
Skulle egentligen tränat idag, men orkar faktiskt inte. Har sprungit runt hela dagen och är helt slut i kroppen. Får bli imorgon istället. En utamaning att stå över planerad träning... men nu snackar den friska Cornelia, och hon vill och orkar inte träna ikväll. Så det så!!

Hoppas verkligen ni haft en underbar första advent!! Imorgon är det 1:a december och julkalendern börjar + att första luckan i alla kalendrar ska öppnas. Själv har jag en kalender från bingolotto + en chokladkalender. Hihi!
Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Malin

Svar; men du har kommit grymt långt & det är ju skitbra :>



Jo, den brukar väl vara försvunnen ett väldigt långt tag efter att man har fått ett normalt BMI, om den ens kommer tillbaks.

2008-11-30 @ 19:04:17
URL: http://hallonte.blogg.se/
Postat av: Louise

det är så himla skönt att man äntligen börjar lyssna lite på kroppen och inte bara på de sjuka tankarna :) det är ett friskhetstecken hörrdu ;) ha en fin kväll, kramar

2008-11-30 @ 19:05:59
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: KRYCKAN

Låter som du haft en supermysig helg! Jag älskar också IKEA.

2008-11-30 @ 20:25:17
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Cattis

Du är SÅ duktig, å jag blir så glad när jag ser hur du kämpar! Chokladkalender imorrn, första luckan, å ja..snart jul:)



Ha en bra kväll!

2008-11-30 @ 21:32:10
URL: http://kaktuuus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0