Dagens fråga

Vad är otrohet för dig?
Är man otrogen om man fantiserar om någon annan?
Var går gränserna?



Kommentarer
Postat av: Josse

Att fantisera om någon annan är inte otrohet för mig, alla har fantasier och de behöver ju inte nödvändigtvis inkludera ens partner så det är okej för mig så länge det stannar vid fantasier och hålls för sig själv. Jag drar min gräns vid puss på munnen, kanske inte låter så farligt men jag tycker inte att man pussar sina vänner på munnen och hade blivit skitledsen om min pojkvän hade gett någon tjej en puss på munnen även om det bara är en puss. Man ska respektera sin pojk-/flickvän och tänka efter om det man gör hade varit lika lugnt om det hade varit ens partner som gjort det istället. Egentligen drar jag otroget redan vid känslor, man kan fantisera om någon men det behöver inte betyda någonting men har man känslor för någon annan så är det definitivt otrohet, tycker att känslomässig otrohet är värre än om man skulle ha sex med någon.

2008-11-02 @ 14:30:30
Postat av: e

kärlek är så grymt mycket djupare än fysisk attraktion, än en sexuell tanke på en annan person än sin partner..



jag kan ibland, hur ofattbart, galet kär jag än är i min underbara, fantastiska pojkvän tänka tanken "fy fan vilka ögon, o vilken kropp sen", men det är inte alls samma sak, inte samma känsla någonstans.

för mig finns det ändå inte på kartan att hitta på ngt med den killen i fråga, jag skulle aldrig kunna göra så mot min kille, för jag vet att jag genom att göra ngt sånt skulle såra honom.

och det är lite där jag tror gränsen går, när man vet att man sårar sin partner genom att göra ngt med någon annan.

men tänka får man klart göra (är man riktigt kär så snurrar ju ändå ingen annan än runt i huvet på en..) och ibland, beroende på vem man själv är och är tillsammans med, mer än så.



i slutändan handlar det ju ändå om kärleken mellan två personer, att kan varandra innan och utan, litar på den andra och dens kärlek, och är man i mina ögon riktigt, riktigt kär så gör man inget i den kategorin som kan såra ens partner då det man har med honom eller henne är så mycket djupare och värdefullare för en.

2008-11-02 @ 15:33:01
Postat av: Cissi

Jag skulle vilja säga att det finns olika typer av otrohet. Dels har vi det uppenbara, en kyss eller att ha sex med någon.

Men det kan även vara att gå ut och flirta med folk när man har en annan tanke med det. Även om det inte leder till något är det fel. På så sätt skulle en tanke kunna vara otrohet.

Om man sedan skulle ha tankar och fantasier om någon annan kan man ju fundera på om man borde vara kvar i det förhållandet.



Men det viktigaste är att det är fel. Både av den som är otrogen och den han/hon är otrogen med om den personen vet att han/hon har partner. Man bidrar till att såra någon väldigt djup.. jag kan intyga att det inte är roligt att bli utsatt för.

2008-11-02 @ 16:10:25
URL: http://faantastic.blogg.se/
Postat av: Desiree

den frågan har jag ställt många gånger och lyckas aldrig få något riktigt svar på den.. hade för inte så länge sedan just den frågan på min blogg fast kanske inte riktigt med så fina ord som du använder..

2008-11-02 @ 16:27:36
URL: http://eerised.blogg.se/
Postat av: KRYCKAN

Om ens pojkvän/sambo har närkontakt på ett sätt som inte räknas som vänskap med någon annan.

2008-11-02 @ 17:20:30
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Jennie

Den frågar får man ofta, och det är lika klurigt att svara.

Men jag anser att om man <B>flirtar på riktigt</B>, eller vad man ska säga, så bör man skärpa sig för att det inte ska räknas som otrohet. ALltså om man man flirtar för att sen vilja mer... Men en kram är inte otrohet. Men om man kysser en annan person - definitely!

2008-11-02 @ 19:35:33
URL: http://kakuseiheroism.blogg.se/
Postat av: Linneaa

när sin partner får känslor för nån annan,

2008-11-02 @ 19:42:27
Postat av: Ingela

hur kom du att tänka på det?

2008-11-02 @ 19:51:04
URL: http://zariaza.blogspot.com
Postat av: Ida

det är svårt det där, gränsen för otrohet enligt mig går inte vid en tanke om någon annan, vilket man iofs inte kan veta, gränsen för mig går nog vid en kyss! men allt beror på omständigheterna! vart går din gräns?

2008-11-02 @ 22:02:41
URL: http://gottobethin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0