Trött första Maj

Gud vad jag är trött idag. Ögonlocken är helt sjukt tunga! Fanny åkte hem för ett tag sen, så nu är jag hemma ensam till imorgon. Skönt ändå. Funderar på om jag ska in på konsum och köpa färska dadlar och en bra tidning. Dadlar är så himla gott, men dyrt här på konsum. Till och med de i sån förpackning, som bara kostar 17 kr på Willys, och 29 kr på konsum. Störigt! Men nu är jag helt sjukt sugen på sånna. Har precis ätit middag typ... vaknade ju sent idag så matdagen har blivit helt konstig. Det blev i alla fall couscous med fisk i folie och grillade grönsaker, som fanns i frysen. Så skönt att slippa laga mat!

Ni vet kanske att jag skrev om den knölen jag hittat på mitt högra nyckelben? Ska och kolla den imorgon eller på lördag. Ringde nån sjukvårdsupplysning och de sa att jag skulle kolla den omedelbart. Den syns jättetydligt, och den var INTE där förut. Den gör lite ont nu också, men det är kanske för att jag pillar där hela tiden. Läskigt är det iaf. Fick sån flash igår... TÄNK OM. Man är inte odödlig. Och man har inte all tid i världen att leva sitt liv. Min största rädsla här i livet är att bli dödligt sjuk i något. Cancer, hiv, malaria... det skrämmer mig riktigt mycket. Speciellt cancer. Jaja, vi får väl se. Kan ju vara nått annat... men vad?
Samtidigt som det är jobbigt att inte veta... så är det en bra tanke att pusha mig själv med. "Ska jag äta detta... ja det ska jag, jag lever nu, och kanske inte imorgon".

Det kommer oftast ut positiva saker ur det negativa. Jag får tänka så...
Vi hörs sen, puss

Kommentarer
Postat av: Malin

Det e säkert ingen fara den knölen. Men som sagt man ska se det possetiva i det negativa :)

2008-05-01 @ 16:50:01
URL: http://lightinmysoul.blogg.se/
Postat av: stars in heaven

Oh vännen!

Det är säkert ingen fara. Men jag förstår att du är rädd. Kram

2008-05-01 @ 17:28:56
URL: http://tessiiie88.blogg.se/
Postat av: stars in heaven

Föresten vad menas med att din blogg är modererad? :S Kramis

2008-05-01 @ 17:30:52
URL: http://tessiiie88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0