Runt handleden



Ett väldigt sött armband från Kyssjohanna. Tycker det skulle passa sig bra till er som ska ta studenten. Vackert och sött till en vit klänning!

Kommentarer
Postat av: linda

äntlingen skrev du ett nytt blogginlägg, det här är femte gången idag jag kommer in på din sida och kollar om du har skrivit något :) jag älskar din blogg, du skriver så bra och jag har följt din blogg sedan du började skriva den.. det känns som om du sku vara min vän, jag vet så mycket om dej :) skriv blogg oftare. vad är ditt favoritrecept? vad är din favoritdryck? vilken är din favoritlåt? vad gör du när du är ensam hemma sjuk en vardag? vad är din favorit sysselsättning på veckosluten? brukar du dricka alkohol? vad är den bästa bok du någonsin läst? hur mycket tränar du per vecka? vad har du för sommarplaner? vad gör du när du bara känner att allting är helt meningslöst och du mår riktigt illa pga ätstörningen? hur hanterar du svåra känslor och jobbiga stunder? har du haft någon pojkvän, om så för hur länge sedan? hur stor del av dagen går för dig åt till tankar som har med ätstörningen att göra? vad tycker du mest om att baka? vad är enligt dig ett måste att köpa inför sommaren 2008? jag skulle bli hjärtligt glad om du svarade på alla frågorna, och jag vet att du tycker om att svara på frågor ;) kramar!!

2008-05-13 @ 17:17:28
Postat av: Cornelia

Linda: Åh vad söt du äär! :D Blir jätteglad över att du tycker om min blogg!!

Lovar att svara på alla dina frågor i ett inlägg. Och ja, jag ääälskar att svara på frågor! :D

Stor kram!

2008-05-13 @ 17:28:01
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se/
Postat av: linda

tack!! jag väntar på svaren, kommer att besöka din sida flera gånger per dag tills du lägger upp dom :) jag vill alltid veta hur du har det så VARJE gång jag går på datorn bara måste jag kolla din blogg :D du verkar ha en så ljuvlig personlighet och jag känner igen många sidor i mig i dig :) bamse kram!!

2008-05-13 @ 17:48:14
Postat av: Canarydiamond

Armband med små charms på är nog bland det sötaste jag vet. Som lite pysslade man själv med att göra sina egna av pärlor och annat, tråkigt att man inte har tid längre. :(

2008-05-14 @ 20:05:18
URL: http://canarydiamond.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0