Picknick

Alltid när det var matsäcks-dags när jag var liten blev jag överlycklig. Jag älskade att äta utomhus, i skogen eller på en stor grön äng. Sittandes på en filt och med skolväskan full av god mat. Oftast hade jag med mig plättar eller pannkakor med socker. Det var en stor favorit och alla ville smaka eller byta med mig. Kalla köttbullar, dubbelmackor med ost, tunnbrödsrulle med kaviar, fruktyoghurtar, grönsaksstavar, figurkex, ballerinakex, varm choklad och saft. Alltid fanns något av detta i min matsäck. Ibland blev det lite rejälare med kycklingklubbor och potatissallad om vi skulle vara ute hela dagen.
Vad brukade ni ha i era matsäckar?


Kommentarer
Postat av: sarah

jag älskade också alla utflykter o sånt när man skulle ha med matsäck. så mysigt! antingen hade jag med mig kall pastasallad/ kall pizza (jaa jag har alltid älskat pizza^^) inslagen i folie/ fylld baguette eller någon annan matig macka plus någon frukt. Och så varm choklad i termos när det var kallt ute/ festis när det var varmt, och antingen något mamma hade bakat eller kexchoklad^^ haha nostalgi!

2008-05-18 @ 14:31:21
URL: http://sarahlillemor.blogg.se/
Postat av: Maya

Gifflar var givet!

2008-05-18 @ 14:39:20
URL: http://mayahitodit.blogg.se/
Postat av: lisa

jag brukade alltid ha med mig en påse med jordnötter och russin blandade, det var det bästa som fanns - att gå på utflykter med kompisarna och kunna bjuda på det alla älskade: russin och jordnötter :) så fick man själv välja om man ville äta båda eller bara endera.. så hade vi alltid självblandad saft. jag kommer inte ihåg vad annat, med skolan fick man alltid en smörgås men jag åt dom aldrig för de innehöll ost som jag aldrig tyckt om :/ en yoghurt hade man kanske med sig, och alltid en frukt :) oftast äppel eller banan, men banan har jag heller aldrig tyckt om.. skall du på picnic idag? hur skulle din picnic se ut som du i ditt nuvarande läge skulle gå på picnic? dvs med alla förbud osv.

2008-05-18 @ 15:09:05
Postat av: Freja

Äslakde också utflykter.. Som du hade jag ofta plättar med socker. annars var det tacos eller köttbullar som gällde. Även matiga mackor som köttbullsmackor va gott. Alltid en frukt och nåt gott som efterrätt också! xD

2008-05-18 @ 16:11:06
URL: http://frejaswardh.blogg.se/
Postat av: RASA

picknick är så mysigt! ^^

2008-05-18 @ 16:21:05
URL: http://sara91.blogg.se/
Postat av: sofia

Jag älskade (älskar) också matsäck, bästa som fanns förr! :) Jag hade oftast pannkakor / plättar med socker som du eller pastasallad med köttbullar eller korv, nån dubbelmacka med ost och skinka, risifrutti eller liknande, massa frukt, kakor, bullar, juice..inte allt på samma gång kanske men ändå.

2008-05-18 @ 16:38:50
URL: http://dagensmat.blogg.se/
Postat av: ^^

Jag brukade oftast ha hembakta kanelbullar och varm choklad. Ibland blev det gifflar eller ett par ostmackor. Det tiden var verkligen oslagabar! :)

Måste också säga att din blogg är jättebra och inspirerande. Nya designen rockar! :)

2008-05-18 @ 17:37:08
URL: http://intetid.blogg.se/
Postat av: Lina

en macka och vindruvor typ:) kanske lite ananas och sånt, go färsk frukt! :)

2008-05-18 @ 17:56:13
URL: http://linafredman.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Lisa: Oj, då hade jag nog tagit med mig grova dubbelmackor med typ hummus och grönsaker, grönsaksstavar, fruktsallad, kanske smoothie, och om jag skulle ha nått matigare så kanske en pastasallad med kyckling eller lax. :)

2008-05-18 @ 18:08:44
URL: http://annacornelia.se
Postat av: stars in heaven

Jag brukade ha kalla pannkakor med socker jag också :)

Sen även kyckling, baguette med fyllning osv. Aahh vilka minnen!

2008-05-18 @ 20:55:59
URL: http://tessiiie88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0