Onsdag 7 maj

Har inte glömt att jag ska berätta om kliniken igår. Orkade bara inte skriva mer igår, efter att ha svarat på alla era frågor. Tyckte det var viktigare också! Men hur som helst träffade jag samma person igen. Trodde jag skulle få träffa någon ny denna gången, men nä det var samma. Tror hon är sjukgymnasten, och hon är faktiskt bra. Frågan är bara om hon kan hjälpa mig något. Jag tycker inte om frågan "hur kan vi hjälpa dig? vad behöver du från oss?"... ingen aning liksom?! Därför jag är där ju. För att bli hjälpt med det jag inte kan sätta fingret på vad det är.
Vi prata mest om hur jag uppfattar min kropp och mig själv som person. Varför jag är så orättvis mot mig själv och behandlar mig själv som skit. Andra behandlar jag ju som människor, med respekt och allt dedär.
Jag berättade att jag gjort en sån övning förut där jag fick rita av mig själv, sen ställa mig mot väggen och bli avritad. Det blev typ 1-2 dm skillnad på alla håll. Och så sa jag att teckningen hon (min förra behandlare) ritat faktiskt ser ganska smal ut. Då fråga sjukgymnasten igår, "vad tänkte du då när du såg att personen på bilden var smal?" Och jag säger "att jag är dum i huvudet." HAHA! Som hon skrattade! Och jag kunde inte heller hålla mig. Haha!! Fan va kul. Klart jag inte är dum i huvudet, men man känner sig ju så!

Fick fylla i några frågor också som vi ska gå igenom nästa gång. Mest sånna "tycker du dina höfter är breda? Alltid, ofta, ibland eller aldrig". Blev ingen vägning, vet inte varför. Kanske glömde det? Ska iaf tillbaka nästa vecka igen.

Såå. Vad händer idag då? Jobba till 12 som vanligt på onsdagar, sen bär det av till Malmö för att beställa THAILANDRESAN! Så jävla kuuuuuul. Berättar mer om det sen!
Ska ta bussen direkt in till Malmö, så jag vet inte riktigt vad det blir till lunch idag. Finns kanske nåt på pressbyrån eller så. Får se!

Puss o kram på er och ha en skön dag i solen! I helgen ska det bli "värmebölja". Kanske dags för årets första dopp?!

Kommentarer
Postat av: lina

hatar sånna grejer man måste fylla i. man vill ju skriva nej på alla men även om man inte tycker det.

usch! ska också göra sån målning snart, är det kul?:)



puss

2008-05-07 @ 07:20:07
URL: http://linafredman.blogg.se/
Postat av: Louise

Den övningen har jag också gjort. Riktigt intressant faktiskt =) Har lekt lite i ett dataprogram hos min behandlare med, samma princip fast med datorn då!



Ha en fin dag!

2008-05-07 @ 07:31:32
URL: http://louisekarin.blogg.se/
Postat av: Sarah

Tack för att du bryr dig vännen, men jag äter ju faktisk även när jag är själv, men det blir inte lagad mat. Dessutom går jag faktikskt upp, med tanke på att jag inte väger särskilt mkt verkar det inte krävas så mkt för att vågen ska ticka uppåt. När jag skrevs in på sjukhus senaste gången fick jag ett matschema långt under svältgränsen till att börja med, och det gick jag upp på i flera veckor, och det verkar funka nu med. Sen var min kvällspromenad en sväng ner med soporna och runt husknuten bara hehe;)

2008-05-07 @ 07:44:23
URL: http://sarahlillemor.blogg.se/
Postat av: Sarah

Klart som KORVSPAAUD att vi ska Cornelia! Det kanske tar ett tag, men i slutändan måste det fan varit värt allt kämpande! Jag vet att jag även måste börja med lagad mat förr eller senare, men så länge jag fortfarande går upp på mackor och gröt så kör jag på det, och jobbar på att få en remiss till Mhe till hösten. Hoppas hoppas:)

Men du..varför inte försöka ge dagvård en chans? Tänk om det passar dig utmärkt? Tänk om de faktiskt kan hjälpa dig och få dig trygg? Om inte så är det ju ingen som tvingar dig att gå kvar och ingen kommer tycka sämre om dig för det, då har du iaf testat. Ta hand om dig fina tjej!

2008-05-07 @ 08:20:05
URL: http://sarahlillemor.blogg.se/
Postat av: Umma

Årets första dopp är redan avklarat x 2. :-)



Lycka till med bokningen idag!

2008-05-07 @ 08:25:56
URL: http://umma.blogg.se/
Postat av: Kim Ekholm

sv* Jag jobbar på skolor och dagis. Vad jobbar du med?

2008-05-07 @ 08:50:39
URL: http://kimza.se
Postat av: Madelina

Sån övning gjorde jag också. Dålig kroppskoll man har... Undrar varför det blir så att man är så hård mot sig själv och behandlar sig själv så illa? Man vill ju gärna att andra ska äta och må bra, men av någon anledning får man själv inte njuta så. Var slår det fel så att man så totalt slutar ta hand om sig själv? Hoppas du får en trevlig dag- skönt att din behandlare var bra!

2008-05-07 @ 09:17:18
URL: http://livsaptit.blogspot.com
Postat av: K

också jobbig fråga...som om man vet exakt vad man vill ha hjälp med! Känns det bra då? som om det kan ge dig något?

kämpa på!

2008-05-07 @ 09:46:32
URL: http://lillajag91.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag har med fyllt i sånna frågor och det e världens drygaste, jah tkr ist man ska ta och snacka om dem än att fylla i ett papper för då får ju behandalren veta exackt vad man tkr och tänker om just frågorna. Har med fått göra sånt man ritar sigs jälv och behandalren ritar av en sen. Ångrar som fan att man itne fick med det hem men det var på sån whitebord tavla, hhaha.. Ha en bra dag i malmö, kanske blir malmö en tripp för mig med min morsa i dag så får man se om man hittar något skoj o köpa. :P

2008-05-07 @ 09:48:55
URL: http://lightinmysoul.blogg.se/
Postat av: stars in heaven

Precis samma fråga fick jag när jag började på min klinik!

Men jag menar hur ska man kunna veta vad man behöver hjälp med:/ Hallå liksom!



Åh vad härligt med Tahilandresan.

Den är du såååå värd vännen.



Kramar<3

2008-05-07 @ 10:09:42
URL: http://tessiiie88.blogg.se/
Postat av: Julia

hoppas det kommer bli bra då på nya kliniken!! Och lycka till med resan ^_^

2008-05-07 @ 15:38:41
URL: http://ibebeautiful.blogg.se/
Postat av: Adriana

Det är alltså ingen badkruka vi har här!

Det är ju galet tidigt att bada nu enligt mig :P

2008-05-07 @ 17:52:44
URL: http://thinforthewin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0