Onsdag 28 maj

Har sovit lite längre inatt. Känner mig hittills ganska utvilad, men det brukar ju ändras under dagen. Okej, nu när jag känner efter så känner jag "fyfaaaan vad jag vill sova". Men ja, bit i hop för helvete. Ungefär så känns det.
Det händer inte alls mycket idag, inte för min del iaf. Mamma ska klippa sig idag, kort. Hon har väl kort nu också, men kortare. Som Kris Kardashian. Kommer nog bli finfint. Min mamma är söt i allt! Hade själv också behövt göra något åt mitt hår. Det är verkligen hemskt. Tjockt, men ändå slitet och torrt som tusan. Vill göra något åt det nu, men jag tror egentligen inte det går. Kanske bättre att låta det växa och vara råttfärgat som jag tycker det är nu. Heeemskt! Säger bara en sak, färga aldrig blont hår till mörkt, om man tror man vill ha tillbaka sitt blonda igen (i samma kvalité). Det går ju såklart att få ljust igen, men oj sån tid det tar... någon av er har säkert lyckats! Men de flesta får nog väääldigt slitet hår.

Idag har jag tagit fram wok ur frysen som jag ska äta till lunch. Ris och wok med något kött i. Det är väl okej. Men åh vad jag är less på att äta sån tråkig mat hela tiden. Men egentligen tycker jag all mat är rätt äcklig nuförtiden. Det skrämmer mig faktiskt, för jag älskar mat egentligen! Det är det som fått mig att äta även ifall ångesten funnits där, men nu känns det inte alls roligt eller gott att äta. Vet inte heller hur jag ska göra för att få bättre aptit. Kanske finns nått sätt?? Tror nog att en del känner igen sig i det...

Nej, ska ta och fixa mig nu. Puss!

Kommentarer
Postat av: Sabina

Men tappar du inte hår om du äter så lite plus att du är underviktig? För mig så faller håret trots att jag äter ganska så bra :s Är dock ganska så underviktig..

och försök verkligen kämpa på nu! Det är INTE värt det, tro mig. Vill du verkligen hamna på sjukhus där de kommer att tvinga dig att äta och inte få träna alls? Det är min motivation för tillfället, när allt känns skit så försöker jag bara tänka på vart det leder. Förr eller senare måste jag börja äta ordentligt, vare sig det är jag som bestämmer mig för att göra det själv eller andra som tvingar mig. jag föredrar att göra det på egen hand.

men det förvånar mig verkligen att du inte dricker näringsdrycker. Själv så dricker jag ND så fort jag tappar vikt, i och med att man som underviktig lätt får näringsbrist och ND är ett väldigt bra sätt att få i sig tillräckligt med näring. Du borde verkligen börja med en ND som mellanmål om dagen. jag lovar, bara du kommer upp lite i vikt så kommer du att börja kunna tänka klarare och inte känna dig lika deprimerad samt bli av med en hel del ätstörningstankar.

Jag tror på dig Cornelia! Men helt ärligt så MÅSTE du ta tag i dig själv och bryta detta destruktiva mönster. Jag känner igen mig själv alltför väl och vet vilket helvete det kommer att medföra om du fortsätter låte det gå mer utför. Det finns ingen annan än du som kan bestämma dig för att äta och må bra. Eller snarare; bestämma dig för att inte bli inlagd på sjukhus bli och sondad på grund av näringsbrist.

2008-05-28 @ 07:51:43
Postat av: elina

får jag tipsa dej om något som hjälpte mitt hår..? jag köpte kerastase serum, hjälpte mitt hår. från att ha varit som papper, till att bli mjukare,o till o med lite glansigare. du kan ju alltid prova.



sen vad har du för inpackning? det e oxå viktigt vad för inpackning man har. att den e för rätt sorts behov o så. på vår salong i skolan har vi t.ex. 2 st olika, där den ena e för väldigt torrt o skadat hår-den inpackningen tillför väldigt mkt fukt till håret--men till ett hår som inte är så skadat, kan det tynga ner håret istället..bara ett exempel. men fråga gärna om du vill veta mer! kram

2008-05-28 @ 08:36:52
Postat av: Cornelia

Sabina: Nej inte "än".. men ja gör väl det om ja äter mindre än jag gör nu. Näringsdrycker är väl inget jag väljer själv att dricka. Men javisst, det hade kanske varit bra..!

Jag vet att jag måste ta tag i detta, jag försöker ju. Hela tiden! Varje minut är en pina och jag kämpa för var sekund som går!

Kram!

2008-05-28 @ 08:46:44
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Cornelia

Elina: Jag har sashajuan:s hårinpackning. Är den bra??

Tack för tipset!! Kram

2008-05-28 @ 08:48:43
URL: http://annacornelia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0