Jag ska bli snällare

Måste verkligen tacka er alla för kommentarerna ni skriver. Jag blir faktiskt himla peppad och motiverad av att läsa dom. Jag vill (och måste) göra något åt denna sjukdomen och alla problem som medföljer. Ska även försöka äta oftare och snällare saker mot magen. Typ bananer, havremjölk, fisk, mjuka bröd, avokado, smoothie, soppa, ris, gröt och annat som min mage inte reagerar på så starkt. Som någon nämnde är äpplen himla jobbiga för magen, och jag äter äpplen nästan varje dag! Har hört att det är det hårda skalet på äpplena som är gasbildande och svårsmälta. Så jag får väl skala dom. Hellre det än att vrida mig av smärta!

Hoppas min mage ger med sig. Kanske äter jag fel (japp det gör du din idiot). Ändring på detta nu tack!!
Jag ska bli snällare mot min mage (och mig själv överhuvudtaget...).

Kommentarer
Postat av: Malin

HAHAHAAHA, ja fyfan man borde jobba på ett sjukhus, shit vd man hade raggat på manliag sexiga läkare, haha.. Iaf knölarna jag hade varngt inflmation i lymfkörtlarna, så ska rinag nästa vecak igen om dem inte e borta, haha. ingen cancer nu kan man pusta ut :-P

2008-05-05 @ 19:31:03
URL: http://lightinmysoul.blogg.se/
Postat av: Lina

låter bra:) bananer är typ det bästa du kan äta;) bananer och choklad är det bästa du kan äta när du är magsjuk, i guess det är samma nu?:) take care!:p

2008-05-05 @ 19:32:49
URL: http://linafredman.blogg.se/
Postat av: Anna

Men du, ett tips bara! :) Gröt (havregryn syftar jag på) brukar oftast inte vara så snällt mot magen.. Märker stoor skillnad när jag skippar den till frukost!

2008-05-05 @ 20:02:08
Postat av: Johanna

Det är bra:) man ska vara snäll mot sig själv och ta hand om sin kropp, det borde fler tänka på. Måste bara säga att du är en otroligt stor motivation i mitt liv, <3 Tack så otroligt mkt.

2008-05-05 @ 20:41:05
URL: http://evigkrigare.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Du kanske har magkatarr? men äpplen kan påverka magen pga deras syra. Hade samma problem ett tag när jag åt massa ämnen och slutade med dte (nu äter jag bara äpplen lite så och så) och dte hjälpte faktiskt. Men jag tycker du ska satsa på att äta "mjukare" produkter som du skrev. typ banan, mjukt bröd avocado och så=)



Sugen på fika en dag?

2008-05-05 @ 20:44:30
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: lara

äpplen är bättre att äta senare under dagen. stackars mage som måste smälta det på morgonen :(

men ett tips är att hacka äpplet,strö på lite kanel o köra in i mikron ett par minuter. kan serveras me vanilj yoghurt.. har hört att det är bättre med värmd (mjuk) frukt..

2008-05-05 @ 21:02:08
Postat av: Matilda

Blir så glad när jag ser att du kämpar. Själv har jag precis nästan blivit frisk ju, men idag började min läkare tjata på mig att jag inte får gå upp mer i vikt (har bmi 19 nu)o inte äta nått onyttigt åssånt.. känndes verkligen bra..

2008-05-05 @ 21:53:25
URL: http://shannas.blogg.se/
Postat av: Solli

Hej!

Se bara upp så att du inte heller äter FÖR mycket fibrer. Fibrer är bra att få i sig varje dag för att få magen att arbeta, men får man i sig för mycket fibrer börjar magen jobba för mycket vilket kan leda till kramper etc. Kolla även upp så att du inte är gluten eller laktosintolerant?

Lycka till!

2008-05-06 @ 01:24:28
URL: http://sollis.blogg.se/
Postat av: Nina

Hade mer såna problem førr och tror mycket berode på att jag inte åt vid fasta tider och skippade måltider.



Dricker jag mycket lightlæsk eller æter dåligt av någon anledning en period så får jag genast ont i magen igen.

2008-05-06 @ 10:47:46
URL: http://shallange.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0