Hej på er...

Nej jag har inte bloggat på hela dagen. Och jag har haft en anledning till det också... jag mår bara så jävla dåligt av hela denna grejen med pappa. Jag vill inte må dåligt över någon jag knappt kan stå ut med, men jag gör det ändå. Ni anar inte vad han skrivit till mig... nu är plötsligt allt mitt fel.
Jag skiter faktiskt i att jag delar med mig av detta i min blogg. Att det är personligt och blabla. Denna bloggen handlar om mitt liv och det jag mår bra/dåligt av. Så ja, nu tänker jag kopiera några rader rakt av som han skrev till mig. Varsågoda! Enjoy... skämt å sido.

En del av det han skrev:

"Jag saknar er fruktansvärt mycket och det sårar mig mycket det du skriver(VILKET DÅ? SANNINGEN?!!! ). Jag känner att jag vill ta livet av mig.... " (ja gud vad synd om dig. TROR DU INTE DET HAR SÅRAT OSS NÄR DU SVIKIT OCH LJUGIT RÖVEN AV OSS?! TROR DU INTE DET SÅRAR OSS NÄR DU SKYLLER IFRÅN DIG PÅ MAMMA? Tror du inte vi barn mått skit eftersom vi alltid tagit skulden på oss? Tror du inte mammas ville ta SITT liv när ni skulle skiljas?)

"Jag kan leva mitt liv, för jag är lycklig idag. Lever ihop med en kvinna jag älskar. Så det betyder inget att din mamma sa en massa dumma saker till *** (hans nya) när hon ringde din mamma häromdagen. *** vet vem jag är och hur A***(min lillebror) bråkar när han inte vill sluta spela dator efter 10 timmar framför skärmen. Eller hur arg han blir när han inte vill duscha, hans feta hår ligger som en smörbytta. " (Har du tänkt på att han aldrig bråkar här hemma, och att det kanske är DU som hetsar upp dig och blir arg i onödan? Att DU kanske hanterar situationen på fel sätt?!)

"Vad har jag gjort dig ??? Du är vuxen och borde ta dig en funderare på vad du skiver till mig, detta kan jag bara inte acceptera" (vilket kan du inte acceptera? Att jag vill ha en ursäkt och att du ska ta ansvar för dina handlingar?)

"Jag har haft ett bra liv med din mamma så förstör inte det för oss." (
när fan har jag försökt förstöra det!!!????!!!)

"Din mamma hindrade mig att träffa er" (
VI VILLE INTE TRÄFFA DIG!!!!! FATTAAAAAAAAAA och sluta skylla ifrån dig på henne!)


En del av det jag skrev:

"Jag kan bara tala för mig själv när det gäller dig. Men du har ju en tendens att dra alla över samma kant.
Jag tycker inte om hur du beter dig mot speciellt **** och mamma. Jag tycker du är skyldig alla en ursäkt och ett erkännande för ditt respektlösa beteende. Det är allt jag vill ha från dig! "

"När ska du sluta med ditt skitsnack om att allt är mammas fel och att hon har problem med ditten och datten. När ska du ta itu med dina humörproblem och ditt hestiga temprament?
Ta dig själv en funderare! Behandlar du verkligen andra människor såsom du själv vill bli behandlad?"

"Du kan bara inte hantera sanningen, du lever i en egen värld! Nån jävla fantasivärld där du skyller alla DINA misstag på mamma. Hon har aldrig någonsin hindrat oss från att träffa dig. ALDRIG!! Det gör mig så sjukt förbannad att du ens har mage att säga något sånt. Du vet absolut ingenting om vad hon har sagt till oss! Vi har tagit våra egna beslut!!! Hon har ALLTID tjatat och sagt att vi ska ringa dig, träffa dig och ge dig en chans. ALLTID!"

"Vissa kvällar än idag kommer han till mig och pratar om jobbiga situationer som hänt när han varit i stockholm. Och det är DITT fel. DITT och ingen annans! TA ANSVAR FÖR DET!"

_________________________________________

Jag fattar seriöst inte var han får allt ifrån. Det enda jag skrivit till honom är att han borde ta ansvar för dina misstag och sluta ljuga om att min mamma skulle ha hindrat oss från att träffa honom. Vi ville inte träffa honom efter skilsmässan eftersom han varit otrogen mot mamma och vi litade inte på honom. Men på nåt jävla vänster vänder han på det så att det är vårat fel. Fyfan jag mår illa av hela denna grejen. Allt han skriver om handlar om han själv. Att det är så synd om honom och blabla. HALLÅ?! Han är ändå den vuxna då detta hände. Hur fan tror han inte VI mådde då? Tre helt förvirrade barn som inte fattade varför pappa plötsligt åkte på resor till USA. På "affärsresor". JAVISST. Ringde inte en ända gång när han var där. Brydde sig inte. Han lämnade oss!! JAG HATAR HELA DENNA FUCKING JÄVLA SKITEN!!!! MÅR ILLA AV ALLT.

Han mobbar fan min lillebror också. Det med att hans "feta hår" och sånt. FUCK YOU RIGHT BACK!! Alltså när jag läste det fick jag flipp. Känner hur ilskan äter upp mig inifrån.

Åt helvete med allt detta. Jag klipper alla jävla äckliga band med den snubben nu. Jag orkar inte må dåligt av den människan.
DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag tycker att du borde säga upp kontakten med honom, om han inte gör annat än sårar dig! Seriöst han verkar vara rätt vrickad.

<3

2008-05-12 @ 20:01:38
URL: http://marblehouse.blogg.se/
Postat av: z

Anledningen till att man blir så sårad är för att kärlek/hat ligger så nära varandra. Hade du inte brytt dig om honom så hade du inte känt så starka känslor.. min pappa har sårat mig sjukt eftersom han aldrig vart närvarande.. han känner knappt ens mig. Men tänk såhär, är det värt att klippa kontakten? Är din pappa beredd att kanske gå familjeterapi med dig och din bror? Om han dör, skulle du inte ångra att ni inte försökt (ännu en gång)?

2008-05-12 @ 20:19:18
URL: http://zumiii.blogspot.com
Postat av: Sofia

Det är jättetråkigt att höra att du vill klippa alla band för hur det än blir så har ni ju ändå "far-dotter-bandet" kvar.



Jag hoppas dig all lycka i livet. Och kanske ni behöver ta en paus från varandra ett halvår eller ett år och sedan ta kontakten igen.



Jag står verkligen inte på hans sida, men kan ändå förstå när han skriver att du är en vuxen människa. För du behöver inte acceptera det han gjort, du behöver inte förlåta något han någonsin har gjort. Men ni kan försöka göra det bästa situationen utifrån hur det är nu, kanske alla ni (du, din bror coh din mamma) borde sätta sig ner och prata. Försöka få en sund relation, kanske din pappa varit arg på din mamma helt i onödan för att han tror att det är hon som har hindrat er från att träffa honom?

kanske kanske inte..



men jag är en sån person iallafall, vill alltid ge alla en andra chans. Ibland kanske jag ger för många chanser, men oftast lönar det sig.



Han älskar dig och kommer alltid vara din pappa,

varesig du vill det eller inte.



lycka till med allt

2008-05-12 @ 20:28:35
Postat av: Sandra

Manipulativ narcissist?! Stå på dig Cornelia. Du e precious=)

2008-05-12 @ 20:30:07
Postat av: RASA

att läsa det här gör mej så ledsen : ( en pappa skall vara någon man kan lita på, någon som älskar en fastän hur mycket dumt man skulle göra, och alltid vara någon som finns där för en när man behöver det.

inte någon som behandlar en utan någon som helst respekt, sviker, säger elaka saker och trycker ner en..



jag hoppas detta löser sej på bästa möjliga sätt Cornelia, och att du inte skall behöva ha ångest över något som inte är ditt eller någon annan än din pappas fel!

sköt om er! du, din mamma och dina syskon!

2008-05-12 @ 20:36:39
URL: http://sara91.blogg.se/
Postat av: RASA

att läsa det här gör mej så ledsen : ( en pappa skall vara någon man kan lita på, någon som älskar en fastän hur mycket dumt man skulle göra, och alltid vara någon som finns där för en när man behöver det.

inte någon som behandlar en utan någon som helst respekt, sviker, säger elaka saker och trycker ner en..



jag hoppas detta löser sej på bästa möjliga sätt Cornelia, och att du inte skall behöva ha ångest över något som inte är ditt eller någon annan än din pappas fel!

sköt om er! du, din mamma och dina syskon!

2008-05-12 @ 20:37:10
URL: http://sara91.blogg.se/
Postat av: Mickiz

Vilken typ som skyller allt på dej! Du har inte gjort nåt fel!Det är inte ditt fel att han gjorde det han gjorde! Han förtjänar ändå inte att ha dej som dotter...

2008-05-12 @ 20:53:44
URL: http://minangel.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag har aldrig varit med om samma sak i min familj så jag kan inte att säga att jag förstår, för det går inte. Men stå upp för er alla tre och prata inom familjen (din mamma, du och din lillebror) så kommer ni klara er igenom denna skit lite bättre! ursäkta, men fyfan för såna människor som han, du e fan hans barn. HANS BARN!!! Hoppas du inte lider för mycket pga honom, för vet du? Det är han inte värd!

O fortsätt kämpa på med allt annat i ditt liv oxå, för det är DU värd. Du är värd det liv din pappa inte är!

2008-05-12 @ 21:05:47
Postat av: Sandra

Har själv problem med min pappa. Ingen kontakt. Så, jag ger dig rådet att SÄGA UPP KONTAKTEN! Jag mår helt underbart utan pappa i mitt liv. Självklart vill jag ha en pappa i mitt liv, men isåfall en pappa som behandlar mig som jag förtjänar. Du är stark, stå upp för dig själv och din familj och låt han INTE trycka ner dig. Hans ord tyder bara på att han tycker synd om sig själv och vill ha respons. Ge honom inte det.. Kram!

2008-05-12 @ 21:15:41
URL: http://samdra.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag tycker nog som Ida.. Fast det inte känns varken rätt eller lätt när han ändå är din pappa.

take care!!

2008-05-12 @ 21:40:51
URL: http://juliathomasdotter.blogg.se/
Postat av: sofia

Måste vara sjukt jobbigt, kan förstår att du mår dåligt av det! En pappa är ju ändå en pappa, som spelat en stor roll i ens liv. Ruttet beteende av honom. Tycker du gör helt rätt i att stå på dig och säga vad du tycker istället för att acceptera all skit! Det märks tydligt att det är han som har problem och inte du...

hoppas verkligen allt löser sig. Kram!

2008-05-12 @ 22:00:41
URL: http://dagensmat.blogg.se/
Postat av: Louise

Jag tänker på dig ska du veta <3

2008-05-12 @ 22:09:36
URL: http://louisekarin.blogg.se/
Postat av: Julia

Det är svårt när det gäller föräldrar, det är inte så mellan mina men det är inte bra fast. Jag vet att min pappa har gjort hemska saker mot mamma och det sårar mig. Man vill ju bortse från sånt och ha en mysig pappa. Så det måste vara jobbigt särskilt när han är så elak mot Dig och hela din familj. Jag hoppas det kommer till en punkt där han förstår. Lycka till och sköt om dig. KramarQ

2008-05-12 @ 22:36:41
URL: http://ibebeautiful.blogg.se/
Postat av: jenny

Jag tror du kommer ångra dig om han dör och ni skiljs åt på det här sättet. Livet är för kort och man vet aldrig när man får se den man älskar igen. Och som nån annan skrev..Du älskar din pappa väldigt mycket annars hade du inte känt såhär. Hoppas det löser sig! Allt behöver tid och ses från olika synvinklar. Gå familjeterapi hellre än att klippa banden, för det kommer vara minst lika plågsamt. Var glad att du har en pappa i livet.

2008-05-13 @ 00:04:03
URL: http://jnyyy.blogg.se/
Postat av: Jossanpossan från UM

Alltså varenda mening i princip som han hade skrivit är som taget ur min pappas mail till MIG.

Ingen ska få behandla oss så, eller hur!!!

Jag lider med dig gumman, våra pappor är ubbenbarligen idioter! Vi är värda bättre.

Stå på dig och titta gärna in i min blogg ;)



Pussar

2008-05-13 @ 00:36:40
URL: http://regnblomma.blogg.se/
Postat av: Magda

usch vad jobbigt, mina föräldrar är också skiljda men pappa lägger sig inte i, han skiter i oss men han tjafsar inte

2008-05-13 @ 06:31:35
URL: http://killmissamerica.blogg.se/
Postat av: sarah

Jag blir lite lätt illamående när jag läser era mail. Någon skrev tidigare att anledningen till att man blir sårad (av någon man hatar) är för att hat och kärlek ligger så nära varandre. Jag har själv kännt samma sak gentemot min pappa. Mycket skit som hände då jag var liten mellan honom och mamma med otrohet och svek. Ändå är pappa nog den jag står närmast av alla jag känner idag, och hade jag inte älskat honom så mycket hade jag hatat honom till max.

Att din pappa vägrar stå för det han har gjort och utsatt din familj för tycker jag är det värsta. Alla gör fel, misstag och ibland totalt oförglömliga sådana, men trots det går det mesta att förlåta om man bara får en URSÄKT. En ärlig jävla ursäkt och en vilja att förändra situationen till det bättre. Det ska väl inte vara så svårt när han "mår så dåligt" över er relation? Du verkar ha givit honom många chanser nu och jag vet ärligt inte vad jag skulle göra i din sits. Kanske inte klippa alla band förevigt, men jag tror inte att det gynnar dig och din friska sida att ha någon kontakt med honom i nuläget. Hoppas du lyckas stå på dig och inte tror på hans "det är ditt fel", som endast är ett uttryck av hans egen rädsla.

KRAM!

2008-05-13 @ 07:24:00
URL: http://sarahlillemor.blogg.se/
Postat av: lilla ja

phu.. Alltid jobbigt med sånthär..

Precis såhär har min mamma varit mot min pappa i alla år, och är ofattbart nog fortfarande, bara det att nu finns ju inte pappa längre =( Mamma lägger fortfarande en massa skit om min pappa på oss, och skyller alla sina misstag på honom osv. Pappa har aldrig sagt ett ont ord om mamma, trots all hennes skitsnack och hennes tunga svartsjuka. Jag känner med dig, det är aldrig lätt och det sårar så fruktansvärt. Min bror har sagt upp kontakten med oss alla för att han inte orkade längre, han var trött på allt tjafs och alla lögner och skitsnack, jag är dock inte säker på att det är den rätta lösningen, men va fan, jag har ju själv inte ens kunnat bearbeta detta, så kan nog inte säga nått vettigt även om jag skulle vilja. Hur som helst, jag förstår dig, man skulle behöva få ut all den ilska man har, och få dem som föräldrar att förstå att man inte kan göra så mot barn. Hur som helst, blev nog väldigt osammanhängade detta =) men det är inte ditt fel eller ditt ansvar! Kramar

2008-05-13 @ 08:50:52
URL: http://littlemes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0