Godmorgon 27 maj

Sovit gott? Det har jag, men jag kom tyvärr inte i säng förrän 10:30. Kan låta "tidigt" i vissas öron, men för mig är det sent en vardag. Gick upp halv 6 idag. Fyfan. Måste ju hinna in om till vårdcentralen som öppnar sin mottagning 7:30. Jag är ganska långsam på morgonen. Först tar det 30-40 min för mig att äta frukost, sen bloggar jag och kollar mina mejl och sen gör jag mig klar på ca 45 min. Men eftersom jag faktiskt är en morgonmänniska så brukar det gå bra. Men ibland fumlar jag galet mycket om morgonen... haha!

Det tråkiga med att jobba heltid är att man verkligen inte hinner med något annat i sitt liv. Kändes inte som jag hann umgås med min familj igår alls. Kan ju iofs bero på att jag pillade med datorn. Men det är så mycket som ska hinnas med om kvällarna när jag slutat. Duscha, äta middag, träna, blogga och sen hinna varva ner en stund framför tv:n. Inte lätt! Men ikväll ska jag verkligen ta det lungt.
Vi ska äta pannkakor idag. Minns inte ens sist jag åt det. Det var nog några år sen! Vet inte vad jag ska äta till dom bara... har ingen sylt hemma alls, fast äpplemos har vi nog! Vanlig äpplemos, den är god. Får bli den! Kommer tycka det är så gott och riktigt nostalgiskt att äta pannkisar. Muums! Längtar nästan... men visst, det känns ju lite skrämmande. Men egentligen, vilken mat känns INTE skrämmande?!

Om jag hinner och orkar ikväll så ska jag skriva ut min bok på min nya skrivare. Ska ta och läsa igenom allt, kanske i helgen? Har faktiskt aldrig läst igenom den än! Bara skummat några texter. Alla mina dagbok och blogginlägg jag skrivit under ca 3-4 års tid är med. Riktigt "kul" att läsa om faktiskt, men också hemskt. Man känner sin egen ångest genom texterna ibland. Jag hoppas ni också kommer tycka den är bra! Så fort jag och mamma läst igenom den och rättat eventuella fel, så skickar vi iväg den (känner en som känner typ "grundaren" för bonniers eller vad det var). HOPPAS den kommer ut i butiken! Det vore så jäkla häftigt. Många vill att jag ska ha bilder på mig själv i boken, men jag vet inte om jag vill det. Den är väldigt personlig! Men vi får se... inget bestämt än.

Solen skiner idag! Känns lite drygt eftersom jag ska sitta inne till 17 idag också. Men men. Bönar och ber om att denna dagen (och veckan helst) kommer gå riktigt snabbt!

Puss o kram!


Kommentarer
Postat av: A

Något som kan vara gott att ha till pannkakor är frysta hallon eller jordgubbar (fast man gör så att de inte blir frysta) blandat med kesella

2008-05-27 @ 08:15:25
URL: http://thinforthewin.blogg.se/
Postat av: linda

jag tycker färska jordgubbar, hallon och blåbär - alla passar utmärkt på pannkaka :P eller så kan du göra din "egen sylt" du tar ungefär 1dl frysta hallon eller andra bär och värmer i mikron lite under en minut - rör om och färdig att servera! det är jättegott och kan ätas även som mellanmål eller bara det till efterrätt - då kanske man kan strö på något annat.. så en sak jag brukar göra är att i det blanda linfrön för att varje dag få i mig de, eller jag har infrökross.. men det är väl inte så stor skillnad, äter du linfrön eller linfrökross?

2008-05-27 @ 11:07:41
Postat av: Cornelia

Linda: Tack för tipset :)

Ja ibland har jag det på gröten :) Men jag gillar solrosfrön, pinjenötter och sånt bättre :P

Kram!

2008-05-27 @ 13:28:00
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Tilda

Pannkakor + drottningsylt + kesella vanilj = sant. Hoppas du kan njuta!

2008-05-27 @ 16:46:29
URL: http://kinell.blogg.se/
Postat av: J U L i A

haha, va söööt du är, skriver pannkisar!

de säger vi med här hemma .<

2008-05-27 @ 17:29:20
URL: http://juliasbullar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0