Godkväll!

Puh! Har varit en lång dag, men som ändå gått otroligt snabbt. Min första dag som heltidsarbetare! Känns jättebra och jag tror att jag kommer palla. Dock har jag ätit pinsamt lite idag. Frukosten började bra, men vid lunch åt jag helt sinnessjukt lite, och middagen blev inte förrän kvart i 7 på kvällen. Skärpning, annars kan jag vinka adjö till både mitt jobb och mitt liv. Har inte alls ätit med glädje eller njutning idag. Bara tvång och ingen smak. Det suger. Inte gör det de lättare att äta precis. Ska försöka skärpa mig imorgon!

Imorgonbitti ska jag in till vårdcentralen och ta dedär blodproven. Bläää! Men ska ändå bli intressant att se vad proverna visar. Förmodligen bra... missvisande eller inte. Det är på nått sätt svårt att ha svart på vitt att man är "frisk" i kroppen, när man vet hur man svälter sig, tränar för mycket och har ont i varenda led. På nått sätt vill iaf jag ha dåliga värden, då känns det som jag kan jobba med något... att jag verkligen MÅSTE förändra min "livsstil".

Sitter här och har lite ont i ryggen nu. Är så trött att jag nästan somnar. Har iaf fått iordning min nya dator och kopplat in min gamla till mamma! Så nu har hon också en dator. Nu jävlar ska jag regga henne på alla dejtingsajter på hela nätet. HAHA! Såg Bonde Söker Fru reklamen igår, och mamma sa att en va rätt snygg där. Jag tycker hon ska skriva in!! Som en kul grej. Vad har hon att förlora liksom? Haha, hade varit skitkul. Jag gillar att göra sånna grejer, bara för att se om det kan leda någon vart!!

Nej jag måste sova nu. Ska först gå och ge mamma en kram och säga att jag älskar henne!
PUSS!!

Kommentarer
Postat av: Carro

Har du ont i varenda led så är det verkligen ett bevis på att din kropp inte är frisk.

Cornelia, du vet att du är sjuk vad en värdena visar , dom är så missvisande .. Mina har också varit bra hela tiden trots min undervikt.

Sen har du inte mens heller va ? Ännu ett tecken på att din kropp ej mår bra .. Kämpa på för att bli frisk !! Du klarar detg .. Och vad än siffror på ett papper visar så måste du ändra ditt livsmönster ! KRAM

2008-05-26 @ 22:11:55
Postat av: Åse

Det är helt okej med mig, för det mesta i alla fall.. Dagvården funkar ganska bra, men det är kämpigt och jag känner mig lätt misslyckad när jag inte klarar att äta enligt schemat, vilket är varje dag i stort sett.. Ungefär samma problem som du verkar fightas med just nu alltså :/

Men nu jäklar, Cornelia, måste vi ta tag i det här, en gång för alla! Vi måste äta bra och regelbundet för att bli friska. Det är nummer ett! Hålla ut i början, och äta bara på rutin, för att vi måste.. så hoppas jag verkligen att det kommer naturligt om ett litet tag :)

Nu fixar det här gumman!

KRAM.

2008-05-26 @ 22:40:48
URL: http://aasemaja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0