Dagens frukost



Idag bestod min frukost av kall havregrynsgröt med kanel, kardemumma och havremjölk. Några färska aprikoser och en grov macka med ost och gurka. Supergott! Ost och gurkmackor är så somrigt på nått sätt. Åt det alltid som liten ute i trädgården på somrarna... förmodligen därför! Gröten idag smakade lite som kanelbullar, kanske för att det doftade så? Gott var det i alla fall. Lite senare idag ska jag göra något med en banan och frös in igår. Kanske servera den med lite yoghurt och krossade nötter? Perfekt ute i solen...! Har ni andra tips på vad man kan göra med en fryst banan så dela med er!

Kommentarer
Postat av: Madelina

Har aldrig någonsin testat kall gröt, men jag blir jättesugen på att prova. Det får bli när jag kommer hem i sommar och har spis att laga på. Hoppas att du får en underbar dag ute i solen! Kramar

2008-05-31 @ 12:03:56
URL: http://livsaptit.blogspot.com
Postat av: bea

fryst banan är verkligen gott! som glass på nåt sätt. har blandat ner det i fruktsallad nån gång - färsk banan blir så mjuk och brun med en gång så det är ett topptips! :)

2008-05-31 @ 19:08:12
URL: http://beasmode.blogg.se/
Postat av: karro

du kan mixa den frysta bananen med en halv avocado och en näve frysta bär eller lite apelsinjuice. mums! som mjukglass...på mitt vis.

2008-05-31 @ 19:30:42
Postat av: linnea

mums, aprikoser är ju bland det godaste som finns!

2008-06-02 @ 18:59:54
URL: http://linneaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0