Dagens besök

Såja, nu har jag väl lyckats landa lite. Installerade precis in vår nya fotoskrivare, helt sjukt grym är den! Där har allt, scanner, kopiator, fotoskrivare och vanlig. Coolt med display också där man kan välja vilka foton man vill skriva ut. Bara att sätta i sitt lilla minneskort i högra hörnet!
Till saken. Jag var ju på kliniken idag. Träffade först sjukgymnasten. Tycker bättre och bättre om henne! Hon är så rar. Vi gjorde nån övning där jag skulle sitta på ett speciellt sätt. Jag skulle försöka känna min kropp, alltså känna av vad som händer i den, hur jag andas, hur det känns, var det gör ont, var jag känner mig avslappnad osv. Riktigt skönt! Sen tryckte hon ner mina axlar och jag bara slappnade av. Kände faktiskt att jag spände mig mer i vänster del av min kropp. Konstigt!! Kändes ansträngt och spänt. Sen massera hon lite också, vilket jag älskar! Så det tackar jag inte nej till.
Efter det träffade vi läkaren för första gången. Jag höll bokstavligen på att kissa på mig av skratt. Hon bröt på nått språk, hon såg lite asiatisk ut eller nåt. När hon skulle ta blodtryck på mig... alltså HAHAH! "Nu POMPAR jag". HAHA what?! Pompar!! Åh ja jag vet, min humor är så kass, men fy vad kul det lät.

Hur som helst, jag är rejält stopp i tarmarna. Trevligt va? Har fruktansvärda smärtor. Har nog inte gjort 2:an på riktigt länge. Minns inte ens sist! Förlåt för att jag berättar det... haha. Men ja, sen babbla hon lite om "800 kalorier?!?!?!? Då hade jag dött!". Jaja kul. Undra om hon försökte vara rolig eller om hon bara ville göra narr av mig? Jag fattar ju också att man inte mår bra av det, hallå? Det är ju JAG som äter så lite, inte hon. Sen sa hon typ "du har en jättesnygg kropp, men några kilon till så..." Alltså, jag kände mig grymt obekväm. Det borde hon förstått...

Hon blev helt förvånad också när jag sa att jag brukar äta gröt, macka och frukt till frukost. Det verkade precis som att hon förutsåg att jag inte skulle äta nått alls. Hon sa liksom "har du ätit något alls idag?". Tycker bara det är lite klumpigt att fråga så rakt ut. Är det inte bättre att fråga "vad har du ätit idag?".

Mitt blodtryck är ganska lågt, så det är väl därför jag är lite yr.
Nu har jag riktigt ont i ryggen. Måste röra på mig lite. Hoppas ni mår bra! PUSS!

Kommentarer
Postat av: mindy

Pompar, haha :') Känner igen stilen hon verkade ha, en del läkare är verkligen okänsliga men smått skrattretande samtidigt. Jobbigt att du har fått förstoppning, det är inte kul. :( Hoppas du får bukt på dina problem! Kan man säga så? Och.. jag känner på mig att din bok kommer bli tryckt av något förlag :) Kramar på dig!

2008-05-21 @ 19:34:46
URL: http://metrobloggen.se/mindy
Postat av: Désirée

Hej Cornelia! Tack för dina fina inlägg i min blogg. Om du bara visste hur mycke det betyder för mig... kram

2008-05-21 @ 19:38:47
URL: http://eerised.blogg.se/
Postat av: Tilda

Kul att det gick bra på kliniken!



Ville bara tipsa om psylliumfrön, mot stopp i magen. Innan jag lägger mig på kvällen blandar jag 1-2 msk i ett glas a-fil och sveper, något som hjälpt mig att börja gå regelbundet på toaletten + att jag slipper såväl magknip som svullen gavidmage ;). Om du inte testat psylliumfrön, googla och läs om dom iallafall!





2008-05-21 @ 19:40:08
URL: http://kinell.blogg.se/
Postat av: Matilda

Fan villken taskig läkare. Tycker verkligen itne du ska fortsätta gå till henne.

2008-05-21 @ 19:48:24
URL: http://shannas.blogg.se/
Postat av: Désirée

Och det gör absolut inget att du läser min blogg.. Vad fin din blogg har blivit föresten, är det för att du vann den där tävlingen? Önskar jag kunde göra min blogg lite finare.. är kass på allt sådant.. men jag lär mig väl.. kram

2008-05-21 @ 19:50:03
URL: http://eerised.blogg.se/
Postat av: AnnaP

konstigt... hatar när dom har outbildade människor på sådana där viktiga grejer!! Eller outbildade... men du fattar. klumpiga.



vad har du för blodtryck? Jag har 85/60, jättelågt. :S:(

2008-05-21 @ 21:07:20
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: stars in heaven

Hehe okej, jag förstår :)



Nja det är väl inte så där jätte bra med mig. Jag håller nog på att bli rejält förkyld. Har ont i halsen och så. Tankarna är irriterande dessutom!



Några planer inför imorgon? :)

2008-05-21 @ 22:12:31
URL: http://tessiiie88.blogg.se/
Postat av: sandra

oj, ja vad klumpigt av dem...Får man fråga hur lågt ditt blodtryck är? beror det på få kcal? jag har med lågt, 85/50, =väldigt yr...fick medicin mot det iaf. Fast docktorn visste ju inte att jag ätit lite kcal länge...men är det därför? kram

2008-05-21 @ 22:32:08
URL: http://zandros.blogg.se/
Postat av: E

Läkaren lät ju ganska så konstig. opproffisionellt av henne att bara fråga ut sådär..



Skulle du vilja vara snäll och hjälpa mig genom att svara på några frågot om anorexi. Jag ska ha intervjun till ett skolarbete.

jag skulle bli sjukt glad om du svara på frågorna. för jag beundrar dig så mycket så att jag skulle be om din autograf om jag såg dig :)



frågorna finns i min blogg.

2008-05-21 @ 23:43:51
URL: http://torkadchiiliii.blogg.se/
Postat av: dejjja

Hej! Du skriver jätte bra & man känner igen sig i mkt. Jag har gått till de personer du är hos nu i Malmö i 1 år, de är jätte duktiga! Hoppas du får all hjälp som jag fick så kommer du komma lång här i livet! Kram :)

2008-05-21 @ 23:54:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0