Skämma bort mamma

Jag har alltid drömt om att åka till Thailand. Kristallklart vatten, sol, värme, underbara människor, god mat och total avslappning. Igår när mamma och jag var ute och promenerade, berättade jag för henne om mina planer. Eftersom jag har ett jobb nu, och ska gå upp i tid, så ska jag spara nästan allt jag tjänar. Välja bort shoppingen och satsa på en resa till mamma, min lillebror och till mig själv. Jag vill bara skämma bort mamma lite, göra något tillsammans allihopa, njuta, komma ifrån vardagen lite och tänka på oss själva. Vi hade behövt det allihopa, men vi har aldrig haft råd förut. Så jag tänkte, att nu när jag fått jobb kan jag utnyttja det till 100%. Jobba över så mycket jag kan, spara pengar och strunta i onödiga utgifter.
Tänk så mycket min mamma gjort för min skull, nu vill jag ge något tillbaka!

Så Thailand är dit vi ska. Många har ju varit där, det är ett riktigt populärt resmål. Så tipsa mig nu om de bästa och vackraste ställena, där man har naturen utanför hotellrummet, havet ett stenkast ifrån och en lugn och harmonisk atmosfär.

Ge mig tips, tips, tips!

image1341

Kommentarer
Postat av: Anna

Shit vilken bra människa du är som vill bjuda din mamma och bror på en resa för pengar du har tjänat in själv. Tänk om fler vore lika givmilda som dig, då hade världen vatt allt bra :)

2008-03-03 @ 13:23:33
URL: http://shewantsit.blogg.se
Postat av: Victoria

Låter som en fin tanke :) Dock lär du få spara ett tag om det ska bli thailand för 3 personer. Men bara man vill så går ju allt. Lycka till!!

2008-03-03 @ 13:31:48
URL: http://virraan.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

Victoria: Kommer ju inte betala allt såklart, men det mesta. Iaf för mig själv och mamma. Blir väl runt 30 000! 2 hela månadslöner. :P Haha!
**
**
Anna: Aw tack! =D

2008-03-03 @ 13:36:36
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: josse

hade varit skönt att komma iväg ja. är ju skitbilligt att leva i thailand så det kuriga blir ju att spara ihop till resan som är desto dyrare. men ingenting är omöjligt så det är bara att sätta igång :) .

2008-03-03 @ 13:37:30
URL: http://sanningenomjosefine.blogg.se
Postat av: lilla ja

Ska till koh lanta & koh mook om två veckor, så kan uppdatera dig hur det var där när vi kommer hem.
Koh mook ska vara VÄLDIGT lugnt, men verkligen havet utanför terassen osv.
Ta hand om dig, kramis

2008-03-03 @ 13:38:49
URL: http://littlemes.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

lilla ja: OH! Lyx! Berätta ALLT sen! =) Ha det underbart där! Kram

2008-03-03 @ 13:59:41
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Martina

Åk inte till Kata, Karon eller Patong Beach i Phuket.. Det är överfullt med turister och thailändarna är som galna, det enda de vill ha är pengar pengar pengar... Nu gav jag dig inga bra tips men iaf ett dåligt ;)
Hoppas ni kommer iväg och njuter, för det är ni verkligen värda.

2008-03-03 @ 14:31:36
Postat av: Victoria

Du är ju en sån genomsnäll person, det ska du veta och bära med dig !

2008-03-03 @ 16:08:23
URL: http://victoria---h.blogspot.com
Postat av: z

fan va skönt att kunna göra så.. ha en hel lön att bara spara. jobbigare när man inte bor hemma och har hyra, mat, räkningar och allt. poff, så är alla pengar borta. :'/

2008-03-03 @ 16:50:35
URL: http://zumiii.blogspot.com
Postat av: sanna

Thailand är verkligen ett underbart land, super snälla människor och jättebilligt!

2008-03-03 @ 16:52:17
Postat av: linnea.

Åh, vad roligt! Thailand är underbart. Jag har inte varit i hela Thailand på långa vägar - är alltså inte den som är mest kunnig då det kommer till vart man ska och så. Har vart där två ggr - tredje gången om 15 dagar. Phi Phi Island är fantasiskt, men på bara ett år så hade mkt nytt byggts upp - tror det finns betydligt finare paradis. Koh Lanta har många skilda åsikter om, jag tyckte inte alls om det medan jag hört många som älskat det! Phuket är som de flesta redan nämnt mkt exploaterat! Dock har jag och min familj hittat vår pärla och vårt paradis på jorden omkring mitten utav öns kustremsa. Kamala heter orten - en liten mysig by, som antagligen tyvärr kommer bebyggas mer och mer. Fint är det iaf, och hur mysigt som helst! Ett besök på Mama Fatima's resaturang på den norra delen av stranden är ett måste! Godaste maten jag någonsin ätit. Ovan Kamala ligger ett antal stränder som jag aldrig besökt, men som jag hört ska vara väldigt fina och lugna ännu.

Lite tips där i alla fall!
Kramar / Linnéa

2008-03-03 @ 17:23:34
URL: http://linneaah.blogg.se/
Postat av: Mindy

Min pojkvän var där på jullovet. I Phuket. Men där ska det vara livat. Har iaf sett bilder de tagit där, FETT FINA!!!

2008-03-03 @ 18:46:55
URL: http://metrobloggen.se/mindy
Postat av: Emelie

Koi Samui riktigt vacker!! :)

2008-03-03 @ 19:17:14
URL: http://olyckssystern.blogg.se
Postat av: viktoria

hej! jag brukar läsa din blogg, egentligen bara för att jag tycker att du skriver så bra. men också fär att jag har en kompis som har/har haft ätstörningar och det hjälper mig så sjukt mkt att läsa din blogg, eftersom det ger mig mer insikt i hur sjukdomen är. allt för att jag ska förstå min kompis, inte säga fel saker osv. så stort tack! dessutom måste jag säga att du verkar så väldigt genuin och snäll. bara tanken på att bjuda din familj på en resa är helt otrolig. så jag måste tipsa om koh samui, en jättefin ö som det är billigt att bo på och som är superfin. har inte varit där än, men ska dit den 17e mars och har sett tusentals bilder och hört folk berätta om den. hoppas ni kommer iväg snart :-) kram från viktoria

2008-03-04 @ 07:55:21
URL: http://vickpick.blogspot.com
Postat av: M,

Kom hem från Thailand igår natt, vi var på Phuket, en liten ö och Ao Nang som är en strand utanför Krabi. Själva stranden Ao Nang var inte så fin men man kan åka ut med båtar till öar där det finns jättefina stränder, t.ex Poda. Vi var på Kamala beach på Phuket. Det kändes inte som om det var något jätte speciellt. Sedan var vi på en liten ö med nästan inga turister. Det fanns inte så jättemånga fina stränder men några. Där är det lugnt och man slipper alla säljare som försöker få en att köpa massa grejer. :D

2008-03-12 @ 14:32:52
Postat av: M,

Om du vill veta mer och kanske se bilder så har du min msn :D

2008-03-13 @ 17:13:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0