Pilla räkor och se på tv

Herregud vilken lång dag! Slutade precis. Men jag älskar verkligen mitt jobb, så det är lungt. Bara det att jag är riktigt, riktigt trött nu efter en hyfsat stressig dag. Speciellt vid lunch höll jag på att dö av stress, haha! Hann i alla fall hem och gjorde en sallad med skinka, avokado, broccoli, gurka, mango och turkisk yoghurt. Jag hatar verkligen att äta under stress, och när man bara slänger i sig maten för att ha det gjort. Mat ska man njuta av! Och det gör jag faktiskt oftast, förutom när jag då stressar.

Underbart med helg!! Tråkigt väder bara. Imorse när jag gick var den solsken, så jag hade ballerinaskor på mig, vilket inte var speciellt lyckat nu när jag gick hem. Ösregn och stora vattenpölar överallt. Lite aprilväder!

Till middag ska vi äta räkor med citron, bröd och sallad. Älskar det! Finns inget mysigare än att sitta och småprata med levande ljus och pilla räkor. Love it! Senare ikväll blir det soffan framför tv:n med massa filtar och min lilla vovve i famnen. Ska bli så himla skönt.
Ska ni göra något speciellt ikväll? Eller bara mysa och ta det lungt som jag?
Puss!

image1434

Kommentarer
Postat av: tigrisenemmis

Svar:
Nää jag äter frukt mellan måltiderna. Jag ska bara äta så här i ungefär 1-2 veckors tid. Sen ska jag börja äta igen. :) Så du har inget att oroa dig för. Jag har koll och pojkvännen hjälper mig, så inget kommer hända. Tack för du bryr dig ;)

2008-03-14 @ 16:35:28
URL: http://tigrisenemmis.blogg.se
Postat av: Anonym

ASÅ VAD SKA JAG GÖRA ?!
jag är 163 cm långt & väger 42 kg , MEN JAG SER INTE SMAL UT , jag tror jag är påväg till att få anorexi , men hur vet man att man har det? Men jag vet inte vad jag ska göra, för det enda jag vill är att gå ner mer i vikt, mitt mål är runt 35-37 , då skulle jag vara perfekt, jag har världens fettma armar & min mage är så stor att jag ser ut att vara gravid, alla säger : gud vad smal du är, äter du inget? lixom vad ska man svara ? man vet ju själv att svaret är nej , men man vill ju inte att folk ska oroa sig, gaah , verkligen jobbigt :(

2008-03-14 @ 16:47:48
Postat av: Thepreciousgirl

anonym: Du har en sjukdom. Lyssna på vad de utomstående säger, det är de som ser hur du ser ut. Eftersom din vikt är så pass låg har du en förvrängd kroppsuppfattning. Du bör skaffa hjälp. Jag vet att det är jobbigt att be om hjälp, men "tyvärr" är det var som behövs. Men för att bli frisk måste du också VILJA bli frisk.

2008-03-14 @ 16:55:22
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Malin i skåne

gott med räkor :) ska själv pilla lite räkor ikv jag med =)

2008-03-14 @ 17:33:14
URL: http://lightinmysoul.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0