Onsdag 19 Mars, snöööö

Fick en chock imorse när jag tittade ut genom fönstret och fick syn på ett vitt landskap. Jag vill verkligen inte ha snö!! Men snön brukar alltid komma någon dag här nere, sen försvinner det och våren kommer snabbt som bara den. Hoppas det blir så i år också, för jag orkar inte med hala vägar, tjocka jackor och kyla.
Uuuuiiiiiiiiiiiiiii jag är så trött, så trött, så trött! Men inatt sov jag ganska bra i allafall, till skillnad från igår. Jobbar till 12 sen är jag ledig resten av dagen! Och imorgon är den sista dagen innan jag får FYRA dagars ledighet! Wonderful. Och direkt efter den lilla ledigheten får jag min lön, som denna månaden kommer vara mer pengar än förut! Ska lägga undan det mesta till Thailand-resan.
Det är så roligt för mamma pratar om resan hela tiden! Hon planerar och har sig, hihi. Igår sa hon "ja vi ska åka dit och dit... sen måste vi ju snorkla, och ta en båttur!! Och vi måste ha råd med att äta ute, och shoppa såklart!!!" Waah! Så himla roligt. Det enda som mamma är orolig för är flygresan på minst 12 timmar. Men det oroar inte mig faktiskt... okej, det är ju inte jätteroligt. Men jag tycker ändå resandet är en stor del av hela grejen.

Har precis avnjutit en god frukost. Havrefras (willys, en rosa förpackning = GODAST) med havremjölk, en liten skiva bröd med kalkon, och till detta färska dadlar. Vi handlade igår, så nu har vi skafferiet fullt av massa goda grejer. Köpte bl.a mandlar, cashewnötter, gula russin, torkade jordgubbar och ananas... jättegott att ha på gröten eller i filen! Mamma blev ju lite orolig igår eftersom jag gått ner totalt 3 kg på kort tid. Det är faktiskt rätt mycket! Tyvärr orkar jag knappt tänka på det... vilket kanske inte är så bra, för då kanske det fortsätter neråt?

Jaja. Förresten så blir det nog ingen spa-dag idag. Fanny hör inte av sig, och jag har ringt henne flera gånger och smsat. Så det får va! Hon kanske är sur för att jag inte var med och bowlade igår. Men alltså, seriöst så har jag inte tid eller ork att bråka om en sådan skitsak. I'm over it.
Fick ett mejl av underbara Emma igår, som är på Canarieöarna! ÅÅÅH vad jag saknar henne. Fast jag vetifan om jag vill synas med henne ute på stan, hon lär vara brun som en pepparkaka! Haha! Och jag är bleeek... får kämpa med min brun utan sol.

Nu måste jag gå!
Här kommer en bild på utsikten jag fick se imorse när jag steg upp.
PUSS!

Kommentarer
Postat av: ppimms

finns det torkade jordgubbar o ananas på willys,?lr va det inte där du köpte dom? e dom sötade då?
kram

2008-03-19 @ 08:45:20
Postat av: Thepreciousgirl

ppimms: Jadå! :D Det finns som lösvikt :) Jag antar att dom e sötade.. eller jag vet inte. Bryr mig inte :P
Kraam!

2008-03-19 @ 09:31:40
Postat av: Martina

Resan till thailand går inte på MINST 12 timmar.. :P Jag har varit i thailand 5 ggr och en gång tog det 9 timmar, eftersom vi inte mellanlandade i Saudiarabien (som man brukar göra).. De andra gångerna mellanlandade vi i Abu Dhabi eller Al Sharqiya. Resan tog ca 10-11 timmar inkl mellanlandning. Så minst 12 timmar tar det inte :) Iofs flög vi till Phuket, men jag kan inte tänka mig att det tar mycket längre tid var ni nu ska till thailand eftersom de finaste ställena ändå är runt om Phuket. :)

2008-03-19 @ 09:41:13
Postat av: Thepreciousgirl

Martina: Jo men inrikesflyget tar ju också tid:P sen beror det ju på vilket bolag man flyger med, för på vissa sidor står det 12 timmar, vissa 9, vissa 15 osv..

2008-03-19 @ 11:13:44
Postat av: Julia

Jag var i Thailand förra året under en månad med hela min familj. Pappa fyllde år och bjöd med alla :) Jag bor iofs i Umeå och vi vår resa tog ganska precis 11h. Vi åkte först från Sthlm-Helsingfors och sedan därifrån direkt till Thailand.

Ni kommer inte att ångra er! Den resan var min bästa :) Det var helt sjukt underbar natur och så himla härligt att jag inte finner ord att beskriva :D

You rock girl! Love you, Julia :)

2008-03-19 @ 11:30:41
Postat av: stars in heaven

Ja fy för snö och hala vägar!! :(

Så där ser det typ ut utanför mitt fönster också. Hata!

2008-03-19 @ 19:42:01
URL: http://tessiiie88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0