Måndag och ny vecka

Idag går jag upp i tid på jobbet. Tror jag i alla fall! Snackade ju med chefen om det och jag sa att den 10:e kunde jag börja öka. Men nu är han på semester och jag vet inte om någon annan vet att jag ska jobba mer. Jag får väl helt enkelt fråga dom! Ska i alla fall snacka med hon som har hand om lönerna, så hon vet att jag går upp i tid. Nu kommer jag jobba mer än halvtid. Känns mycket bra!

Fyfan, jag trodde verkligen inte det var sant när mobilklockan ringde vid 6. Var mitt inne i en dröm. Det var en massa gamla skolkompisar som jag gått med på högstadiet. Usch. Vilken mardröm! Haha! Tyckte verkligen inte om den tiden. Alla fjortisar som sprang runt och tyckte de var sååå snygga och coola. "Åh i helgen, fyfaaaaaaaan vad fulla vi var! Jag sög av 3 killar på toan! Shiiit vad gott det är med ren vodka!"
Jag kan inget annat än skratta. Tack och lov har jag aldrig varit sån som ska skryta om sånna grejer. Men visst har jag också haft tider då jag tyckt det var såå coolt att dricka, röka och vara allmänt högljudd. Jag har ju mått dåligt ända sen dess, typ från 8:an. Det var då allt hände... skilsmässan, otrohet, lögner, bråk och gråt. Fan vad trött jag blir på allt när jag tänker att det hållt i sig så sjukt länge. Jag kan inte skylla på skilsmässan, och har aldrig gjort det heller. Men det är något som jag mått dåligt över och som sen gått över i andra problem.

Måste duscha nu... vill inte inte inte iväg! Men hoppas ni får en bra dag.
Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: Lelle

..tihi..du får ursäkta men hur orkar du ha sådana funderingar kl:0650 ca? Jag brukar gå upp 0500 (för att börja 0530-0600) så jag är inte morron trött direkt, men jag brukar inte deala med livets snurr vid dessa klockslag.:) bara lite förvånad..du e`goo!

2008-03-10 @ 20:05:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0