Hej mina vänner!

Mamma bjöd mig på lunch efter jobb. Så himla snällt! Mysigt att bara sitta och ta det lungt och prata. Pratade en del om Thailandresan som vi planerar till nästa vinter. Gud vad underbart det ska bli! Hon sa att jag får välja vart jag än vill åka, att det inte spelar henne så stor roll. Och Thailand är ju mitt absoluta drömresmål och har varit grymt länge nu. Speciellt tycker jag Koh Samui eller Krabi verkar underbart. Vacker natur och underbara stränder. Lovely!
Mamma är lite orolig för flygresan och att vi ska bli sjuka där nere. Men jag menar... man måste verkligen chansa lite i livet. Tänk att man bara lever en gång... orka då gå och vara rädd för att man ska bli sjuk eller att något ska gå snett? Nej. Allt kommer ordna sig.
Vaccinationerna är väl rätt dyra, men värt det. Tror hela resan för min mamma, jag och lillebror kommer ligga på runt 40.000 kr. Mycket pengar, men tänk 2 veckor i paradiset. 2 veckor av total njutning och bara få vara med min familj. Känna hur mycket värda vi är den resan. Efter all skit vi fått stå ut med allihopa. Massvis av motgångar och tråkigheter.
En mindre rolig grej är att pappa ska komma hit ikväll. Han har bjudit hit sig själv typ. Såsom det brukar vara. Han vill säkert gå ut och äta med min bror och mig, men jag ska vara hemma ikväll. Mår ju inte jättebra heller direkt. Mamma ska göra lasagne idag med fullkornsplattor, keso, spenat, kronärtskockor och riven ost. MUMS! Inspirationen till den har vi fått från en kokbok "Klaras goda GI-dagar". Den är faktiskt riktigt bra! Först när man hör namnet på boken tänker man "bantningsbok" typ... men där är jättegoda och nyttiga recept som är bra för kroppen!

Finns att köpa på bokrean nu!

Förresten. Spotlighttävlingen jag vann. Jag fick ett mejl därifrån igår och de ska ringa inom några dagar och bestämma möte! 4-6 bloggare ska träffat åt gången och få hjälp med design osv! SHIT VAD KUL!!!

Kram!

Kommentarer
Postat av: L i n d a . B l o m

Svar: Hej hej! : ) Nej, jag har faktiskt INGEN aning om hur de kommer gå till, eller vart de skall vara. Jag har ju en bra bit till Stockholm jag också =/

2008-03-12 @ 17:24:10
URL: http://lindaslya.blogg.se
Postat av: anonym

Hejsan! Jag bara undrar hur gammal du är och vad du jobbar med?

2008-03-12 @ 17:55:18
Postat av: Jossan

Va?! Vann du?! Och det skriver du på en liten rad sist i inlägget...liksom...föresten jag vann tävlingen.
Hallå! Ta credit! Var stolt över dig själv!
Jag tänker i alla fall göra reklam för dig *hihi*
*grattiskramar*

2008-03-12 @ 18:29:05
URL: http://jossans.bloggagratis.se/
Postat av: Sandra

Hej, gillar din blogg! :) tänkte bara säga att Koh Samui inte är något vidare ställe att rekommendera.. Då är Krabi, Koh Phangan (finns VÄRLDENS mysigaste hotell där som heter Salad Hut) eller Koh Chang trevligare ställen :)

2008-03-12 @ 18:50:25
Postat av: Sanna

åh, kronärtskockor, nu blir jag avundsjuk!

2008-03-12 @ 19:15:23
URL: http://mondaymorning.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

Jossan: Då har du missat det, för jag har skrivit det förut ;D Med stoooooooooooor text! haha!
**
**
Sandra: Tack! :D Okej! Tack för tipset!

2008-03-12 @ 19:37:59
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Jossan

Åh, då får jag väl börja att läsa din blogg varje dag så att jag inte missar sådana saker! ;)

2008-03-13 @ 09:53:09
URL: http://jossans.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0