Godmorgon!

Onsdag idag. Det betyder att jag ska klippa mig efter jobb! Shit vad spännande, även ifall jag inte ska göra något drastiskt precis. Ska klippa bort lite av det slitna och tunna ut lite, lite med en hårkniv. Kommer nog bli snyggt! Ska låta luggen vara också, eftersom jag vill att den ska växa ut. Har snelugg nu, vilket är snyggt. Undra när jag kan bleka mitt hår igen? Vill göra det snart! Kanske om en månad, så har mitt hår vilat i 2 månader sen förra blekningen. Det måste räcka!
I eftermiddag ska jag fika med Rebecca. Ska bli jättetrevligt! Så sjukt längesen vi sågs nu. Ska mysa på nått café med lite fika och prata. Kanske waynes coffe och ta en av deras smoothies? Det är ju såå goda!

Förresten, jag får panik av detta kalla vädret. Det är frost och lite, lite snö ute! Fan fan fan. Jag vill ju kunna ha mina snygga vårkläder, inte stora feta jackor och jobbiga tröjor som sticks. Blä på vintern!

Hoppas ni får en fin dag! Solen skiner ju i alla fall, vilket är ett stort plus. Återkommer när jag klippt mig! Hihi.
Puss & kram

Kommentarer
Postat av: Emelie

Får man begära en bild av det nyklippta håret sen? :) Ha en finfin dag!

2008-03-05 @ 10:01:42
URL: http://olyckssystern.blogg.se
Postat av: rebecca

ohh! LÄNGTAR!!!!!!!!!

2008-03-05 @ 11:24:31
URL: http://RebeccaCecilia.blogg.se
Postat av: Malin

Ha en trevlig dag. :)

2008-03-05 @ 11:56:39
URL: http://majoli.blogg.se
Postat av: alexandra

gud förlåt, asså förstå en sak att jag snor inte saker på det sättet, tycker bara det är fina bilder, såg ut att vara en jättegod smootie, endast därför tog jagd en från. VERKLIGEN FÖRLÅT! jag är ganska så ny, tänker inte riktigt på att alla typ har egenrätt, vilket jag VERKLIGEN förstår...förlåt förlåt förlåt. Men snälla bli inte så sur jag kan ta bort den...eller så kan jag länka till din blogg så folk vet att du gjort den! jättefin blogg har du ;)

2008-03-05 @ 12:21:12
URL: http://huumlaan.blogg.se
Postat av: Milla

Å vad kul att du hittat till min blogg! :) Kul med fler hälsointresserade bloggar, ska spana runt lite här hos dig nu innan jag börjar plugga =)

2008-03-05 @ 12:41:56
URL: http://halsofreak.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0