Godkväll!

Allt väl med er?
Med mig är det bara fint. Har ätit middag med min storerbror och flickvän som varit här på besök. Trevligt! Är dock grymt trött nu. Känns som jag går i sömnen typ! Lite frånvarokänsla. Precis som jag fick då jag var som sjukast och inte åt något alls. Riktigt hemskt! Tror säkert det är någon av er som upplevt samma sak. Precis som att man inte tillhör sin egen kropp... riktigt, riktigt scary!

Var grymt hungrig till middagen idag och var bara tvungen att ta två portioner. Fyfan vad gott det var... det går verkligen att skjuta undan ångesten och alla förbannade tankar ibland. Det handlar "bara" om att vara tillräckligt motiverad och att verkligen vilja bli fri från tankarna. Och det vill jag mer än något annat. Jag är så grymt trött på denna jävla sjukdomen. Vill bara förgöra den, inte tillåta den styra mig och mitt tänkande. Jag har faktiskt ett val, att leva och bli frisk, eller att svälta och må dåligt. Jag måste välja den bra vägen, det finns liksom inget annat som fungerar.

Men så fort jag känner såhär så brukar det komma något ivägen. Påminns alltid om utseende, vikt, kalorier, och sånt tråkigt. Var man än går påminns man.
Alltid ska folk kommentera ens utseende. Spelar det nån jävla roll om man har stora/små höfter, stora eller små lår, kort eller lång? Det är väl människans insida som räknas?
Det är inte lätt att tycka om sin kropp heller, utan att känna sig "ego" eller att andra tycker man är självgod. Är det förbjudet att tycka man själv är riktigt snygg? Riktigt jävla het? Sjukt bra personlighet. Helt perfekt? Jag kan känna ibland att det är mer "accepterat" att man tycker illa om sig själv på nåt konstigt sätt. Att alla förväntas tycka illa om något hos sig själv.

Jag är dålig på att förklara hur jag menar. Men men!
Nej nu ska jag byta om till myskläder. Puss!

Kommentarer
Postat av: Alex

hej conerlia! Det är självklart att man ska få tycka om sej själv, det är SJÄLVKLARt att man ska få tycka att man är snygg!!. vissa dagar kan jag gå förbi spegeln och säga för mej själv, usch idag har jag en dålig hårdag, men andra dagar(desto fler) kan jag kolla mej i spegeln och tänka WOW vilken heting:D , Och det är klart att du får det med, jag menar titta dej i spegeln i en minut och upprepa tre gånger hur snygg du är, att du duger precis som du är. Inse cornelia, att du är hel perfekt precis som DU är. Det finns ju faktiskt INGEN som du !

2008-03-08 @ 21:58:30
URL: http://aaleexandra.blogspot.com/
Postat av: Josse

det man måste komma ihåg är att alla är olika. säger någon att jag har fula lår eller att dom är tjocka så påminner jag mig själv om att det är okej att någon tycker så för det behöver inte betyda att dom är det! någon annan kan tycka dom är jättesnygga, förstår du hur jag menar?

2008-03-08 @ 22:37:20
URL: http://sanningenomjosefine.blogg.se
Postat av: Louise

jag vet hur du menar...

2008-03-08 @ 23:21:17
URL: http://rockandrose.webblogg.se
Postat av: Salo

Har märkt att det är typ ett "tabu" att tycka om sig själv, att tycka att man är väldigt snygg eller så. Man framstår annars som dryg, självupptagen eller narcistisk? Tycker man inte ska bry sig om sånt, det är faktiskt bra att va dryg. De som säger nått annat har jävligt dåligt självförtroende och är bara avundsjuka...

2008-03-08 @ 23:32:05
URL: http://isabelsalos.blogg.se
Postat av: Mickan

Keep going girl. Jag beundrar dig

2008-03-09 @ 00:21:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0