18 Mars, kliniken idag

Vet ni när jag gick och la mig igår? Kvart i nio! Trodde jag skulle svimma så trött jag var. Men tyvärr vaknade jag några gånger inatt... gör det om jag lägger mig för tidigt. Sen har jag drömt en massa också, om ätstörningar såklart. Inte roligt! Jobbigt att inte ens komma ifrån det om nätterna.

Idag ska jag till kliniken i eftermiddag, och som vanligt ser jag inte fram emot vägningen. Kan inte låta bli att hoppas på nedgång, men det är den sjuka delen av mig som vill det antar jag. Den friska bryr sig inte så mycket... men det ska bli skönt att komma dit och prata i alla fall. Jag har tyvärr inte ätit exakt såsom vi kom överens om att jag skulle försöka med. Lunchen har jag klarat av, alltså lagad mat. Men mellanmålen är fortfarande inte där... känner inte att jag pallar det riktigt nu. Jag kör såhär, och så får jag se vad min behandlare tycker om det.
Om två veckor ska jag äta pizza med min behandlare. Känns lite konstigt att jag ska det... har inte ätit det på flera år ju. Tror jag kommer ta en vegetarisk pizza med lite mindre ost än vanligt. Och en barnpizza såklart... men jag tycker de är stora de också!

Ikväll ska jag nog bowla med Fanny. Försökte få tag på henne igår om det men hon svarade inte. De kunde tydligen inte hämta mig vid centralen i Malmö... vilket jag tycker är lite störigt. Tänker absolut inte gå ensam i Malmö sådär på kvällen, och jag hittar inte ens. I vilket fall som helst kommer Fanny hit ikväll och sover här, och imorgon ska vi ha spa-dag! MYSMYSMYS!

Vi hörs vid lunchtid! Ha en bra dag och hoppas det inte snöar på er som det gjorde igår. Blä!
Puss o kram!

Frukosten idag bestod av Bran flakes med havremjölk, 1 skiva polar extrem med mjukost o gurka, 1 äpple


Kommentarer
Postat av: stars in heaven

Lycka till på kliniken!

Härligt med spa- dag. Jag kan inte säga annat än NJUT :)

Kram

2008-03-18 @ 10:25:58
URL: http://tessiiie88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0