Torsdag 19 juni

Godmorgon! Svergie förlorade igår. Jag kände det på mig. Såg första halvlek sen gick jag och la mig. Skulle egentligen inte sett fotbollen alls, men mamma tjatade hehe. Det roliga är att folk säger att DOM förlorade. Och när Sverige vinner säger man VI vann. Har ni tänkt på det? "Fan vad dåliga dom var / fan vad bra vi var!"

Jaha, midsommar imorgon! Antar att de flesta är lediga? Det är inte jag. Vad jag förstått i alla fall. Jag fick välja ifall jag ville vara ledig på nationaldagen eller midsommar. Så valde jag nationaldagen eftersom det var så mycket studenter då. Men de flesta på jobb säger samtidigt att de ska vara lediga...? Hmm. Hoppas jag får sluta tidigt i alla fall. Det lär jag få... men jag ska väl inte hoppas för mycket.
Idag ska jag gå efter lunch. Ska till kliniken i eftermiddag, vilket jag inte vill egentligen. Så jäkla tråkigt... jag kommer säga till psykologen att jag inte vill prata om sånt som varit längre. Jag har jobbat färdigt med mig själv. Nu är det FRAMÅT jag vill tänka. Men psykologen har en tendens att jämt gå tillbaka till det förflutna. Så nu får vi väl se ifall de tar tag i maten också, som hon sa för 3 veckor sen. Om inte... GOODBYE! Jag går inte dit mer då. Då kämpar jag på egen hand, tillsammans med min mammas hjälp. Jag har ju klarat mig hittills. Jag är inte sjukligt underviktig. Jag vill inte svälta mig och jag öka på maten så gott det går. Kvällsmålen har jag fått in bra nu! Fruktsallader med keso eller kesella har blivit kvällsmål de senaste dagarna. Tänkte byta idag till kanske en bovetefralla eller lite nötter och frukt. Får se!

Denna veckan har gått så otroligt fort!! Bara 2 veckor kvar tills jag får semester. Alltså jag kommer SKRIKA av glädje!!! Ska bli så skönt att vara hemma, ta dagarna som dom kommer. Få iordning på maten. Resa. Sola. Bada. Skratta. Åh!

Ni som har semester redan, lyllo er. Njut!!

Dagens frukost idag blev inget komplicerat. Jag tycker om att variera mig mycket. Från bovetegröt med havremjölk, linfrön och grejer, till en enkel skål med Willys havrefras (godare än vanliga) och havremjölk. Mumsmums!
Så dagens frulle bestod av havrefras + havremjölk. En skiva av mammas hembakade bröd med keso och äpple (TIPS! Supergott med frukt på mackan!!) och ett stort sött och gott Jonagold-äpple.
Det är viktigt för mig att variera mig mycket och ofta när det gäller maten. Jag kan ibland få för mig att jag MÅSTE äta gröt och grov macka på morgonen för att det är nyttigt. Men ibland är det faktiskt gott att äta vanliga flingor och en vanlig macka. Man tröttnar annars! Variation är det bästa.
Puss o kram!






Kommentarer
Postat av: Anna

Gud, om man ändå vore lika bra som du på att variera sig! Frukost är trots allt det godaste jag vet :) Min gröt står i kylskåpet, hoppas på att den är kall snart. Känns urkorkat, men säger du att det är mumsigt så är det värt ett försök! ..Ha en bra dag :)

2008-06-19 @ 07:16:51
URL: http://annamarian.blogspot.com
Postat av: Nathalie Alice

fina frukostbilder :-)

2008-06-19 @ 08:36:37
URL: http://nathaliealice.blogg.se/
Postat av: Erica

Jag önskar alla en sån pappa :)



Kram.

2008-06-19 @ 09:21:22
URL: http://sugafall.blogg.se/
Postat av: Madde

Åhh va drygt.. Ja, det ska bli underbart skönt! Ha en fin midsommar iallafall :) Kram

2008-06-19 @ 09:27:59
URL: http://maddardana.blogg.se/
Postat av: SARA

Tack! Jag tycker det är jättekul att brodera! :) Ha en bra dag! :)

2008-06-19 @ 09:36:03
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: RASA

man lär sej uppskatta ledigheten när man har ett jobb : ) har lärt mej...

2008-06-19 @ 09:41:09
URL: http://sara91.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej Cornelia! Verkligen jättetråkigt att det inte fungerar på kliniken i Malmö. Som sagt så önskar jag att du kunde komma och få hjälp i Kinna/Skene, där de har världens bästa, enligt mig, vård för anorecxi och bulimipatienter. Däremot så blir jag, som åskådare av dina tankar, lite orolig när du skriver att du inte vill prata med psykologen längre.. Faktum är att de är ju proffisionella och ser nästan alltid vad varje individ behöver och de rotar inte i ditt förflutna utan anledning. Det är kanske är något som du fortfarande inte kommit över.. kanske din pappa..kanske något annat!? Hoppas du funderar lite till innan du bestämmer dig! Lycka till! Många Kramar Hanna

2008-06-19 @ 16:12:20
URL: http://hannalihannala.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0