Torsdag 12 juni - på jobb

Bloggen fungerade inte imorse. Sitter nu på jobb... mår helt okej faktiskt. Ska inte klaga! Drack min ND igårkväll... försökte frysa den med det blev bara is. Så jag tinade den och drack istället. Ingen större ångest, vilket var ganska förvånande. Man förväntar sig ju alltid det värsta! Imorse åt jag (som ni ser i föregående inlägg) en jättegod frukost. Mättande och helt sjukt god. Hallon är mina nya favoritbär. Så fruktansvärt goda! Till och med godare än jordgubbar... fast riktiga svenska söta jordgubbar slår det mesta! Och färska blåbär... fast det är så dyrt. Kollade på konsum igår, och de kostade 30 spänn för en liten fjuttig förpackning (som inte ens var fylld).

Igårkväll lagade jag dagens lunch också. Med inspiration från Hälsofreak's blogg. Omelett med rökt lax och sallad. Visar bilder sen.
Har stora shoppingbegär just nu! Måste ha ny mascara och annat smink. Sen har jag sett en grymt fin top på Zara som jag MÅSTE ha. Kommer säkert vara slut... men om jag sticker dit tidigt på lördag så kanske! Jag är så shoppingsugen att jag knappt kan vänta. Det är stört! Jag MÅSTE rensa ur min garderob nu. Typ skänka bort lite, eller sälja.
Just det! Mina favoritörhängen är borta!! Ni vet dom runda fina från Vero Moda. Är skitledsen för det. Får köpa några nya så jag blir glad igen, haha.
Så ja, det blir nog en shoppingtur i helgen. Hoppas på fint väder så man kan sitta ute på en mysigt uteservering och käka lunch. Finns det något mysigare?!

Tänkte göra något för min mamma också, snart. Typ bjuda henne på teater eller något. Vi hade SÅÅÅ kul sist vi var på teater.
Och just det. På tal om att umgås med sin familj. Jag vet att många, många stör sig på det av någon anledning. Läser man Stina-Lee's blogg så ser man dagligen elaka kommentarer mot henne för att hon umgås med sin familj. Och? Folk är så jävla avundsjuka. Man kan faktiskt ha vänner även ifall man umgås med sin familj. Ens familj är enligt mig, det viktigaste man har. Den kan man aldrig byta ut! Jag skäms inte ett dugg att jag tycker om att vara med min familj. Jag skiter totalt i sånna elaka kommentarer. Men det är så fruktansvärt PINSAMT när folk skriver så. Väx upp förfan. Skaffa er ett eget liv och bry er inte om andras. Förstår inte vad man får ut av att vara elak? Mår ni bra av det?!

Jaja. Hoppas ni får en bra dag. Ska jobba vidare nu! Puss!


Kommentarer
Postat av: Miste

Tycker verkliegn man ska ta vara på om man ahr en familj som man trivs med och kan umgås med! Jag försöker verkligen ta till vara på de tillfällen min mamma och jag gör saker tillsammans utan att det blir bråk å tjafs, hur liten sak det än är.. Har en kompis, hon är 20, som verkligen gör saker jämt med hela sin familj, mamma pappa å syster, de bråkar verkligen aldrig å ja, har kul ihop jämt! Man ska verkligen ta tillvara på familjen, om man ahr en.

2008-06-12 @ 09:56:55
URL: http://mistelaj.blogg.se/
Postat av: AC

Håller verkligen med dig! Så synd att folks avundsjuka mynnar ut i påhopp av andra människor. Jag önskar verkligen också att jag hade en familj som var sammansvetsad, som man trivdes med och kunde lita på. Därför kan jag komma på mig själv att se ner på andra som umgås och mår bra av sina familjemedlemmar, men egentligen är jag ju bara ledsen över att jag inte får uppleva det där själv.

Måste dessutom säga att jag har läst din blogg länge och tycker du är väldigt vacker! Kul att du har vågat göra om ditt hår så många gånger också :) Kram :)

2008-06-12 @ 10:20:58
Postat av: Cornelia

AC: Tråkigt att du inte fått uppleva det :( Förstår att man kan bli lite nere och häva ur sig nån dum kommentar, eftersom man saknar det så mycket själv.



Tack så mkt! :D Ska snart blondera mitt hår igen. Haha!

Kraam!

2008-06-12 @ 10:29:55
URL: http://annacornelia.se
Postat av: J U L i A

alltså. jag var tuvngen att skriva threpreciousgilr.blogg.se för att komma in på din blogg.... hm:S

2008-06-12 @ 13:15:56
URL: http://juliasbullar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0