Studentfest och Åhus

Idag är det studentfest som gäller. Ska bli jättekul. Vet bara inte vad jag ska ha på mig. Hmm! Kommer säkerligen byta kläder några 100 gånger när jag kommer hem efter jobb. Får se om jag pallar ha mina jättehöga pumps från topshop. De är så svåra att gå i eftersom de är lite avrundade framtill. Man trillar liksom framlänges, haha.
Sista jobbdagen innan några dagars ledigt också! Otrooooligt skönt. Imorgon ska jag följa med Fanny och hennes kompis till Åhus (eller inte, tar 3 timmar dit och 3 timmar hem från mig. Isåfall ska man sova över där om det ska vara lönt). Bada, sola och ha det skönt. Jag är väl inte så mycket för att bada, men sola är ju superskönt. Mamma ska till Malmö idag, så jag har skrivit ut en bild på den röda bikinin från H&M som jag vill ha. Hoppas hon hittar den! Har skitmånga bikinis, men ingen jag verkligen tycker om eller trivs i. Hoppas jag får lite färg imorgon, det lär jag få!! Smörjer alltid in mig med massor av solkräm, så slipper jag bli röd. Vet att många skippar solkrämen för att de tror att man inte blir lika brun då, men det är skitsnack. Använder man en solfaktor på ca 25 så tar det bara bort det röda. Man ska aldrig stressa fram en bränna, då flagnar huden av efter nån dag och man hinner oftast inte ens bli brun efter det röda. Så kör på solkräm! Den bästa antiage produkten, för solen gör en rynkig!

Sen på kvällen imorgon åker Fanny med mig hem och äter lite god middag och firar Sveriges Nationaldag. Tror det blir naturgodis imorgon då, eller så kanske vi gör nån efterrätt. Får se! Kanske godare med glass i denna värmen? Är faktiskt inte så sugen på naturgodis. Glass vill jag ha!

Kommer nog bli riktigt varmt ute idag! Jobbar tack och lov till halv 4 idag. Wooohoo! Ha en bra dag allihopa!
Puss o kram

Kommentarer
Postat av: Jennie

Jag håller med dig angående solskyddskräm. Jag köpte från clinique och clarins, en för kropp och en för ansikte och jag har aldrig blivit så snyggt brun som nu :) Jag har väldigt känslig hy och risken för cancer är stor...Så då smörjer jag in mig massor istället! :)



Hoppas du får en toppenhelg!

2008-06-05 @ 09:30:05
URL: http://raspberrie.se
Postat av: linda

vilka naturgodis rekommenderar du? kan du ta foton på de du äter varje gång och sedan sätta upp i din blogg - det skulle ge inspiration :) jag tycker jättemycket om din blogg!! fin design och bra text

2008-06-05 @ 17:33:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0