Sola och bada

Igår kväll kom Fanny hit. Vi gick ut och åt, sallad med räkor och fetaost, och Fanny tog kyckling med feta. Riktigt gott! Sen gick vi en låång runda med hunden nere vid stranden och pratade om livet. Skitmysigt med solnedgång och allt. När vi kom hem till mig igen gick vi och handlade godis. Kunde knappt bestämma oss vad vi ville ha. Men det slutade med yoghurtdoppade mandlar och jordgubbar, geisha (choklad), torkad papaya och några färska jordgubbar. Gjorde liksom en liten skål var med detta! Jättegott! Geisha var en stor favorit när jag va liten, och HELVETE vad gott det var. (Hej ångest! Men ja...)
Vi såg på Dagboken också, som är min absoluta favoritfilm! Jag bara älskar den. Blir helt uppslukad av den... och jag vill också vara så kär!!

Vi såg precis klart på filmen (eftersom vi inte palla hela igår), och åt värsta goda frukosten. En frukttallrik med melonskivor, lite äpple, kiwi. En knäckemacka med skinka och ett ägg till. Mums!
Nu ska vi snart ner till stranden och pressa några timmar. Får se vad som händer i eftermiddag!
Hoppas ni mår bra i värmen! Puss o kram!

Kommentarer
Postat av: Maria

Så duktigt av dig att klara av att äta Geisha, vad glad och imponerad jag blir! Om det är till någon "tröst" äter jag en massa geischa och annat godis minst varje helg och det går jag då sannerligen inte upp i vikt av! Jag blir bara gladare, haha. Man är värd att unna sig nåt gott och lite onyttigare ibland, njut av det! Fortsätt såhär och trotsa den här pissiga sjukdomen nu, jag hejar så jäkla mycket på dig ska du veta! Massa kramar!

2008-06-07 @ 11:04:56
Postat av: Emi

Om det nu finns någonting gott som kommer ur allt ont så måste jag säga att har man inte ätit godis på superlänge (vilket jag antar att du inte har gjort) så smakar det faktiskt tusen gånger underbarare än om man äter det ofta!

Så om du deppar för att det tar sån tid att komma ur ätstörningen så tänk på att det finns alltid små ljuspunkter som följer med dig hela vägen tills du blir frisk :)

Kramar

2008-06-07 @ 12:31:15
Postat av: ess

oh, dagboken! absolut min favoritfilm också. Kan se den huuuur många gånger som helst och grinar lika mycket varje gång :) haha. enda filmen jag blir blödig till.

2008-06-07 @ 12:52:51
URL: http://mystifikation.blogspot.com
Postat av: ff

du åt choklad?! guuud vad du är grym tjejen! :D:D och det är okej att känna lite ångest, men glöm inte bort att vara jävligt stolt också! :D

2008-06-07 @ 13:15:09
Postat av: Madelina

Låter helt underbart. Vad glad jag blev av det inlägget:) Hoppas att ni får en fin dag! Kramar

2008-06-07 @ 13:26:35
URL: http://livsaptit.blogspot.com
Postat av: Maria

du åt choklad!! Guud va roligt att höra :) Jag har satt i lite löshår nu, det är långt ifrån färdigt men endå :D spana det ;)

2008-06-07 @ 14:18:52
URL: http://blondielogistic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0