Redan hungrig!

Upptäckte en sak nu. Jag är hungrig redan! Jag brukar aldrig bli hungrig ens till lunchtid. Och jag åt ändå en normal frukost. Gröt, russin, mjölk, äpple, macka med pålägg och grönsak. Kan det vara så att min ämnesomsättning kommer igång nu igen? Eller vad tror ni det är? Om jag fortsätter blir hungrig före lunch så ska jag nog lägga till dedär mellanmålet. Iaf ha med mig någonting om ifall !
Blev bara lite förvånad över mina hungerkänslor. Men det känns bra! Ibland blir man ju lite "rädd" för att bli hungrig, när man är ätstörd (hatar det ordet).

Tur att jag har en god lunch hemma som väntar. Vegetarisk filé med couscous, sallad och hummus eller pesto (inte bestämt mig än, hihi).

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag känner igen mej. jag hade inga hungerkänslor förut men de har kommit tillbaka för ett tag sen. Först i början känner man sig "rädd" men man vänjer sig.

Man ska äta när man känner sig hungrig. Kroppen talar om för dig att det är dags att fylla på förrådet.

Kram

2008-06-27 @ 11:56:33
Postat av: Ingela

kännns det "okej" då? Att du blivit hungrig igen? Eller att du känner av de känslorna, om du förstår vad jag menar? Det känns inte jobbigt?

2008-06-27 @ 12:44:02
URL: http://zariaza.blogspot.com
Postat av: milla

ja visst är det gott! :o) jag brukar bli hungrig ganska fort efter min frukost, borde äta en macka eller något till gröten men det tar emot lite.. Men jag ska nog försöka :o)

2008-06-27 @ 13:48:04
URL: http://halsofreak.blogg.se/
Postat av: p

ska prova sushi ikväll..har aldrig provat det innan. äter heller ingen lagad mat inte gjort det på länge. så det här blir verkligen en stor utmaning. vad ska man välja för sushi-sort"? nigiri lr maki t.ex.? riset känns väldigt jobbigt, så vilken av bitarna e det minst ris på?o kan kännas "enklast"?

skulle vara jättetacksam om du ville svara..

kram

2008-06-27 @ 15:25:02
Postat av: Cornelia

P: Kul att du ska testa sushi! En av mina favoriträtter. :) Jag tycker du ska prova på maki! De är väldigt goda. Det är rullarna med t.ex sjögräs runt om, och "fyllningen" är t.ex avokado, crabsticks, eller vad man nu gillar. Om du ska beställa på resturang så kan du ju välja exakt hur du vill ha dina sushisar ;)

Hoppas du kan njuta av maten! Jag äter ofta sushi, och många bitar!!

Kram!

2008-06-27 @ 15:49:09
URL: http://annacornelia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0