Måndag 23 juni

Vid denna tiden har jag alltid haft sommarlov. Men inte nu. I två veckor till ska jag gå upp klockan 6 och sitta vid en tråkig dator och jobba. Men tiden bara rinner iväg! Det är svårt att hänga med i svängarna. Hann inte göra något vettigt alls nu i helgen. Det enda jag gjorde var att vika in mina kläder i garderoben... jag som skulle fixa och dona med så mycket! Men äh... det kan jag väl ta semestern till? Haha! Not.
Förmodligen blir det inget Köpenhamn till helgen. Jag som såg fram emot det. Andra saker prioriteras framför nöjen. Trist tycker jag, men det är väl bara att gilla läget... precis som med allt annat.
Jag är riktigt sugen på att flytta hemifrån nu. Känns inte som jag orkar bo hemma mer. Av flera olika orsaker. Jag tror man går varandra på nerverna när man är så tätt inpå varandra hela tiden, som jag och min familj är. Jag älskar dom ju över allt annat, familjen är viktigast för mig. Men ibland behöver jag andrum. Och ofta känner jag att vissa tar mig för givet... jag känner mig inte riktigt uppskattad eller behövd. Men när flytta kommer på tal blir mamma helt stirrig och säger att hon inte vill att jag ska det. Hon är nog rädd för att bli ensam också, tror jag. Även ifall hon inte kan erkänna det. Jag ska nog säga att jag funderar på att flytta, på riktigt. Att det inte funkar såsom vi lever idag. Jag skäms över att bo här. Inte för att jag bor hemma hos mamma, det struntar jag i vad andra tycker om. Men att det ser ut som det gör hemma hos mig. Jag kan knappt erkänna det... men jag bjuder helst inte ens hit mina vänner eftersom det oftast ser ut som en svinstia här.
Och då menar jag inte lite saker som ligger framme, utan smuts! Damm, smulor, skit. Jag vill bo i en egen lägenhet. Kunna inreda som jag vill ha det, ha ordning på alla saker och alltid rent och snyggt. Alltid känslan "äntligen hemma". Vi bor egentligen i ett jättefint hus, i ett perfekt område. Men ja... och vi ska inte tala om vår framsida av trädgården! Jesus...

Jag ska börja titta på lägenheter. Det ska vara fint, och nära där jag bor nu eftersom jag jobbar här och inte har bil. Hade dock behövt spara pengar ett tag först... hmmm. Men jag ska iaf tala om mina planer. Orkar inte höra "åh vi har inga pengar, åh vad mycket räkningar, åh vad allt är dyrt" längre. Visst, det är kanske så. Men jag orkar inte HÖRA på det. Vad svarar man liksom? "Okej".

Lite gnällinlägg, men men. Ni får ha en bra dag ändå! Kramar

Kommentarer
Postat av: Theréze

En mycket fin blogg med mycket engagemang ifrån din sida! :) Tack för härlig läsning!

2008-06-23 @ 10:24:04
URL: http://therezeahlm.blogg.se/
Postat av: Josse

Låter som en bra idé, jag och min pappa bråkade hela tiden innan jag flyttade hemifrån och nu står vi jättenära varann så det brukar oftast hjälpa att få lite andrum och inte träffas hela tiden..

2008-06-23 @ 11:00:16
Postat av: sarah

känner igen mig i att det blir jobbigt i längden att bo hemma när det är smutsigt och folk klagar på pengabrist osv. vill också verkligen flytta ut pga det! betalar du pengar till din mamma förresten, och hur mycket isåfall?

2008-06-24 @ 16:07:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0