Kvällspromenad

Har nästan precis kommit hem efter en skön kvällspromenad. Jätteskönt att röra på mig lite när jag har ett stillasittande jobb. Känner att jag mår så mycket bättre när jag orkar ta mig ut på dessa promenader. Med sällskap är det inga problem att ta mig ut, men ensam... ibland kommer ju sånt som man absolut inte orkar fundera på, och det blir svårt att stöta bort när man är själv.

Har fått bra rutin när det gäller maten känner jag. Gröten står i kylen, morgondagens lunch likaså. Känns så skönt att ha det färdigt. Slippa stå och komma på god, nyttig, snabb och enkel mat på en minut. Det är svårt! Speciellt när man har ätstörningar och matvanorna är aningen begränsade... om man säger så.
Även ifall jag kan sitta här och skriva "nu ska jag skärpa mig", så har jag ett så inlärt beteende fortfarande... jag väljer bort matvaror utan att ens tänka. Jag gör det automatiskt! Absolut något att jobba med, eller mot.
Kvällsmålen blir oftare i alla fall. Känns mycket bättre att äta ofta, än att smälla i mig 3 "stora" portioner varje dag. Det känns faktiskt väldigt mycket hälsosammare att ge kroppen näring med jämna mellanrum. Det ÄR hälsosamt. Man SKA äta flera gånger per dag. I alla fall jag mår bättre av det!

Är riktigt, riktigt törstig på vatten just nu. Ett stort iskallt glas vatten... är aldrig törstig, men nu! Oooh.
Ni får ha en skön kväll! Puss o kram


Kommentarer
Postat av: milla

Jaa smultron på strån, mysigt =) typ naturens godis :o)

2008-06-17 @ 19:14:50
URL: http://halsofreak.blogg.se/
Postat av: mill

eller typ ett stort glas med iskallt vatten;)



tsss^^ Jag brukar också säga ett stort iskallt glas med vatten... känns lite roligare så:)



kraam

2008-06-18 @ 07:05:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0