Godmorgon! 15 juni

Känns aningen ovant att se mig själv så blond i spegeln. Men jag trivs i det! Ska fixa håret sen och ta lite nya foton. Vet ni vad jag håller på med just nu? Jag gör en kokbok! Jag kopierar in en massa goda recept från bl.a nlife där jag alltid hittar så goda grejer. Tänkte faktiskt ställa mig och baka något av bröden! Ska visa sen. Den är inte klar än. Det är faktiskt en himla smart grej att skriva ut en massa recept och bilder, och ha i köket. Så om man skulle känna "åh vad ska jag äta idag?" så är det bara att slå upp en sida och inspireras. Har gjort den lite fin också med en snygg stil, med mycket färgbilder och sen ska jag knyta ihop den med ett snöre. Som sagt, ni får se.

Ska höra med mamma ifall vi kanske kan åka och handla lite idag. Det gapar tomt i kylen kan jag tala om... INGA grönsaker och nästan all frukt är slut.
Så det blir lite fixande och pysslande idag. Borde städa också... men ORKA?! Jag ska nog skaffa en städerska eller något. Någon som viker in alla kläder igen efter att jag kastat ut dom på golvet!

Ska göra klart min kokbok nu. Puss!

Kommentarer
Postat av: sanna

http://www4.arla.se/Default.aspx?id=17653&RecipeID=15681

är ett tips, mycket gott.



Kram!

2008-06-15 @ 14:34:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0